Kuumaa kesää

Ukkonen säikytteli jylinällään ja poistui vähin äänin Päijänteen taakse. Tilalle solahti äklämöinen lämpö ja sää tiedotuksen mukaan edessä on minun vinkkelistä painajaista ensi viikolla. Kuis Oulussa on hurissut?
Ihanaa että on keksitty parkkihallit. Rakastan parkkihalleja. Launeella Lahdessa päästiin helpolla asioilla. Kaikki saman katon alta ruokaostoksista, Faunattaresta sekä ruokailusta lähtien. Pojillakaan ei ollut autossa kuuma ja jätskiäkin vielä saivat nautittavaksi.

Itikoitakin on niin turkasesti että valokuvatessa että tokoillessa meinaa itku tulla. Olisiko että vanhetessa herkistyy kaikelle entistä voimakkaammin. Tiedä sitten.

Meille on tullut perinteeksi lauantai uiskentelut ja huomenna olisi jälleen se päivä. Ikävää että Jalo on huolehdittava täysin kuivaksi ettei hännän tyveen tule rupea. Parin päivän Betadine ja Bacibact hoidolla siitä selvitään, mutta parempi ettei tulisi lainkaan. Niilolla ei tuollaista ongelmaa ole koskaan ollutkaan.Kuinka teillä, vaikuttaako uiminen karvapeitteeseen?
Ihania kesäpäiviä kaikille ja muistakaa kurkistella autojen ikkunoista sisään ettei siellä kuumuudessa ole kukaan karvainen kaveri pökrännyt ♥

Kommentit

  1. Ei ole pökrännyt ei mutta kummasti tämä keli kissojakin rauhoittaa :D

    VastaaPoista
  2. Juu vaikka kestävät huomattavasti paremmin kuumaa :)

    VastaaPoista
  3. Oulussa on, noh, kuumaaah! :p

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥