Seurataan valkovuokkoja

Toukokuun tohina viikot alkavat olla lopuillaan, huomisen neuvottelut miltei elämästä aamusella ja tokoilut illalla. Sunnuntaina näytelmä ja sitten tää puhaltaa ja lujaa. Tänään onnistuin hieman relaamaan ja metsäiltiin poikien kanssa valkovuokkojen värittämässä maisemassa. Ilma tuoksui maalle ja järveltä viivähteli hienoinen viluisuus vieläkin. Kaikkialla on niin kaunista ennenkuin kuumuus läkähdyttää alleen maiseman.

Maanantain tokoilussa Jalo ei loistanut lainkaan. Motivaatio katosi ihan minne lie ja kentän tuoksut veivät poikaa kuin sitä kuuluisaa pässiä narussa. Taidan suosiolla vielä Niilonkin osalta unohtaa haaveet alokasluokan tokosta, se korttitalo kaatuisi kuitenkin. Mitä vähemmän pettymyksiä kerään enää tähän soppaan, sen parempi henkisesti. Äsken tokoiltiin pihalla Niilon kanssa pallolla ja seuraamisessa äkisti Jalo puski tiensä väliin alkaen seurata. Etteikö välillä onnistuisi ♥

Ihanaa kesän odotusta teille kaikille ja luvattu milteipä liiankin lämmintä. Nautitaan ulkoilun tuomasta suloisuudesta ja istahdetaan vaikkapa kannon nokkaan seuraamaan kisailevia koiruuksia ja sitä elämän riemua. Vielä kun siellä kahvia saisi ♥ Pullalla.

Kommentit

  1. Kaikki aikanaan, tsemppiä. :)
    Alokas luokka ois meidän tarkotus korkata tänä vuonna jos ohjaaja suinkin uskaltaa. :)

    VastaaPoista
  2. Tehdään diili, joulukuun loppuun mennessä korkataan molemmat :)
    Jos menee pieleen korkataan kaljat/sidukat kentällä ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥