BH Niilo


Kisa jännitys voitettu ja mukavan porukan ja tuomarin ansiosta uskon että tulen kisaamaan jatkossakin. Tällä kertaa loisti Niilo. Seuraamisessa oli pientä tarkkuus ongelmaa ja hienoinen kaarre suoralla hajuun. Yleisilmeeltään kaikki meni hyvin ja suunnilleen muistin askeleet, ainakin uskon niin. Erityisen ylpeä olen kaupunki osuudesta, esim yksin jättäminen ei tuottanut koiran mennessä ohitse mitään ongelmia. Samoin koiran ohitus sekä pyöräilijä, pysähtyvä auto tietä kyselemässä. Satoi koko ajan kaatamalla, joten aika viluinen olo oli hytistä takaisin tultua viltin alla. Mutta ei se mitään. Oli se sen arvoista.

Kommentit

 1. Onnea vielä tätäkin kautta! :) Nyt sun on helpompi mennä Jalon kanssa kokeeseen, kun onnistunut koe takana ja ei varmaan jännitä niin paljon. :)

  VastaaPoista
 2. Heh joo, kuinka mä ikinä saan sen kokeeseen :) Lähtö kohta alkaa siitä kun saan sen pysymään kentällä, kyllä Jalo seuraa jos sattuu hyvä fiilis kohdalle, mutta ei vielä..Alotetaan varmaan sitä jälkee, jatketaan keväällä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä te! Mä oon sitä mieltä, että käyttäytymiskoe on ihan kamaluus. Se oli meidän eka virallinen koe johon osallistuttiin ja ihme, että läpi päästiin. :D Mutta onhan se nyt alta pois ja voi haaveilla HK1 hakemisesta joskus tulevaisuudessa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sinänsä vaikee että tälläinen urvelo kuten mä osasin ja muistin ne askeleet, kaupunkiosuus oli kiva :) Ja juu, meidän tavoitteet ois Niilon osalta tokossa ja Jalon jos sais ensi keväänä bh kokeeseen ja Jalolla ois sitten jälki että sais muotovalioksi :) Hyvä me !!

   Poista
 4. Hienoa, onnea!
  Kaikkihan tuota koetta kammoksuu mutta kyllä se vaan on niin, että vaikeampi se on ohjaajan sitä kaaviota muistaa kuin koiran ohjeita totella :D
  Hyvä te!!!!

  VastaaPoista
 5. Totta, mulle tuotti harmaita hiuksia muistaa askeleet ja alussa kun alotin ajattelin että ei tuu mitään!! Ja vielä kahdesti homma läpi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥