Vielä on lomaa

Mikähän Niilon paikkamakuuseen oikein on mennyt, taas nousi ja lähti hiipimään lähellä kahta minuuttia. Ennen viitisen minuuttia ei tuottanut lainkaan ongelmia. Yllätys sentään että Jalo pysyi vaikka kaveri lähti vierestä. Muutoinkin Jalo nykyään ihan tosissaan tykkää harjoitella. Aloitettiin ihan vakavasti valmistautuminen BH-kokeeseen.
Lomalla tässä ollaan vielä huominen ja tänään selvittyäni kivuliaana hammashoitolasta, säntäsimme kasvien kimppuun. Vanhat pellolle ja uutta ihanaa tädykettä runsaasti ruukkuihin, kestävät kuulemma pientä pakkastakin. Muutama krysanteemikin aseteltiin patoihin ikkunan alustaa somistamaan. Hieman vielä ripoteltiin koristeita ja illan hämärtyessä lyhtyihin sujautetaan värikkäitä kynttilöitä. Polttavaa oranssia ja limen raikkautta vihreässä.

H-hetket alkavat olla käsillä suuressa päätöksessä ja sitä on valmisteltu kuin iisakin kirkkoa. Heinäkuu meni asioiden puolelta huiliin, kiitos suljettujen virastojen. Ihan en ymmärrä heinäkuun kaikki kiinni mentaliteettia, edustajiakaan ei hevillä tarvittaessa kiinni saa. Laitetaan samalla koko suomi kiinni, rajoja myöten ja mennään metsään.
Jos haluatte tietää tulevan helteen, kysykää minulta. Jokaisena lomapäivänäni on paistanut aurinko, väliin liikaakin .Katsotaan kuinka loppu kuusta käy.Kommentit

 1. Välillä tulee sitä takapakkia. :) Mä tahkosin Rockyn kanssa niin paljon paikalla makuuta, että se on aikalailla pommin varma.

  VastaaPoista
 2. Niilollakin on ollut, mutta musta tuntuu että siitä on tullu pallohullu, tarttee varmaan vaihtaa palkkaa, mutta nakit ei nappaa :) Hyvä Rocky :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mikäs parempaa häiriötreeniä paikalla makuuseen, kun heitellä sitä lempi palkkaa nokan edessä. ;) Leluja mäkin heittelin alkuunsa, kun lähdin työstää tuolle paikalla makuuta, pikku hiljaa siiryttiin sit siihen, että treenailla muiden koirien läsnäollessa.
   Muutamat perkleet ja jumalauta tuli kajautettua ilmoille niin, että kuulu varmaan toiselle puolelle kylää ja vähän pidemmälle.

   Nyt kun tuo paikalla makuu on varmin, kai se sitten tokokokeessa kusee. :D

   Poista
  2. Itekkin heitelly pallon pellolle ja paikka niin kauan että saa hakee, toimii. Huomasin mokani kokeessa kun laitoin maahan ja piipitin paikka häveliäänä ja harkoissa tulee PAIKKA, mun moka, kun oon aatellu asiaa :)Ainakin osittain ! Hyvin se teillä menee♥

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥