Elokuiset päiväni

Mulla on jännät paikat edessä, siitä myöhemmin lisää. Loma päiviäkin käsillä taas muutama, jiihaa. Keskiviikkona koulutukseen ja hiomaan Niilon kanssa liikkeitä. Eilen olikin Niilon ikioma koulutus ja sehän me hoidettiin Tuuloksen kauppa keskuksen ympäristössä sekä parkkihallissa. Loistava paikkamakuu hissien edessä, seuraamista ilman talutinta ja liikkeestä maahan menoja. Ukko kulta !

Tänään Padasjoella laiva rannassa käyskenneltiin ja ihailtiin aluksia ja sorsia, jotka valitettavasti uiskentelivat bensan katkuisessa vedessä. Kuinka niiden höyhenet selviävät tuosta??

Siskon sain samalla kiinni kaukaa sieltä jostain. Muutti mokoma Kiinaan perheineen ja pitäisikö ihan alkaa asentaa koneelle sitä oikeaa naama kirjaa vai puhelimeksiko sitä kutsutaan. Terve vaan sulle, tiedän että luet tätäkin sepustusta. Minun pitää muistuttaa sinua aika ajoin koivujen huminasta, päijänteen liplattavista aalloista, puhumattakaan kaurasta, joka pian heilimöi keltaisena pelloilla.  Noh itku sikseen ja nauttikaa  ♥

Josko huomenna raahaisi pojat Tampereelle ja ihastelisi matkalla Kangasalan jylhän kauniita maisemia ja saattaisinhan poimia muutaman kuvankin iloksi ja kiusaksi. Samalla shoppaamaan liiterin ihmeelliseen maailmaan. Elokuuta lähdettiin matkaamaan, kaikille kivaa reissua syksyyn ♥♥

Kommentit

 1. Kiitos, sitä tänään tuhrasin :)

  VastaaPoista
 2. Oletko tulossa viikonloppuna tampereelle kattoon sm- kisoja? :)

  VastaaPoista
 3. Mitkä kisat? Meinasin turistina käydä kattoon
  saksanpaimenkoira näyttelyjä :)

  VastaaPoista
 4. Jaa, mistä siellä kisataan, eikös tokon sm kisat ollu Pieksämäellä? Ei taida tulla tultua, Mänttään tekis mieli jos ei oo liian kuuma :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥