Tokossa

Olen yleensä pitänyt sen linjan että ikävätkin asiat julkaisen. Viikonloppu oli touhukas ja siitä tulee pian oma postaus. Tänään Niilon syntymäpäivänä kaikki meni pieleen ja kunnolla. Toko koe Jyväskylässä oli tuhoon tuomittu alusta alkaen. Niilon paikka makuu pysyi loistavasti kunnes vieruskaveri nousi, pysyi edelleen, liikkui, pysyi edelleen, kääntyi Niiloon päin ottaen lähestymisen  ja lähti juoksemaan, Niilo ei pysynyt. Meidän vuosia tahkomamme toko ura päättyi tähän. Toivoisin että ihan valmistelemattomia koiria ei tuotaisi kokeeseen lainkaan. Siinä tulee suuri suru toiselle. Olisimme kai saaneet tehdä nolla tuloksella liikkeet ( avattuani suuni tuomari totesi häiriön kohtuuttomaksi ) mutta keskeytin mieluummin. Surullinen, pettynyt, kyllä. Muuten en jaksa asiaa enää kommentoida, kiitos ♥

Hyvää Syntymäpäivää Niilo ♥

Kommentit

 1. Kyllä se siitä. Voima hali meiltä. <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä se siitä. Voima hali meiltä. <3

  VastaaPoista
 3. Kissaihmiselle tuo ei kuulosta ollenkaan pahalle (kissan kun saat paikoin tottelemaan ja silloin kun pitäisi niin et varmasti saa), vaikka varmasti harmittaa teitä. Ihan elämältä se vaan kuulostaa ja tärkeintä, että kellekään käynyt mitenkään!

  VastaaPoista
 4. Kurjaa tuuria, mutta näitä aina välillä sattuu. :( Onneks ei mitään tappelua sentään aiheutunu. Vaan se jäi tässä mietityttämään, että miksi lopetatte tokoilun kokonaan?

  VastaaPoista
 5. Vastaan molemmille, siksi jätän Niilon osalta ( Jalo jatkaa ) koska tilanne päättyi kaaokseen ja minulla ei ollut mahdollisuutta onnistuneeseen lopetukseen, en koskaan kykene enää samaan rentouteen paikkamakuussa ja se heijastuu Niiloon.Niilokin saattaa katsella sivulle eri tavalla. Tuomarin käytös sekavaa, ensin olisin saanut uusia paikkamakuun ja jatkaa koetta, mutta tullessani uudestaan paikalle sain vaihtoehdot hylätty tai keskeytetty!! Ilman omaa syytä !!

  VastaaPoista
 6. Koira ei mene rikki tommoisesta! Vaikka lopetus ois kuinka huono! Nyt vaan korjaussarja peliin, ja treenaamaan. Ihmettelen tuota tuomaria, meillähän kävi samoin, että viereisen koiran takia paikkamakuu nollille. Mutta liikkeet saatiin tehdä siitä huolimatta. Ykköstulostahan sieltä on melkein mahdoton saada ilman paikkamakuun pisteitä. Mutta se oli erinomainen treeni! Sai tietää mitä muuta pitää treenata kun paikkamakuuta häiriöllä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskokaan että koira hajoo, mutta mä. Niilon paikkamakuun oli kauan sen paras juttu ja sitten se alko kuseen, tein valtavasti töitä sen eteen ja alettiin olla kuosissa ja heti tämä, mun usko meni ja en vaan jaksa taas alottaa paikkamakuu rumbaa alusta ..

   Poista
  2. =( Voih. No mutta sitten keksitte jotain muuta kivaa Niilon kanssa tokon tilalle, eikös vaan =)

   Poista
  3. Tai sitten alotan Jalon kanssa tosi hommat :) Niilo huilaa hetken :)

   Poista
 7. Voi ei :/ Minä en myöskään ymmärrä minkä takia kokeeseen tuodaan koiria, jotka on "sinne päin koulutettu" Muutamissa kokeissa kun olen ollut olen kuullut kun porukkaa sanoo "toivottavasti se pysyy nyt, eikä syö ketään".. huoh! On tosi ikävää jos oma ja koiran suoritus menee pieleen kun jonkun muun koira ei osaa käyttäytyä! Kyllä tuommoiset jää takaraivoon mieleen..

  VastaaPoista
 8. Aivan ja kun näki että tuo ei todellakaan jaksa pysyä, omistajan olisi mielestäni pitänyt ottaa homma haltuun aiemmin. Edellisen ryhmän koirakoista myös kaksi lähti ja yksi lähtenyt pilasi toisen pisteet, sai 158 ja arvaa kirosiko, koska puuttuvat oli kiinni paikkamakuusta ...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥