Koulutusta kouluttajalle

Niilon oma päivä sujui valtavan hyvin. Kaikki ne luulot ja uskomukset sain heittää romukoppaan ja keskittyä osaavaan koiraan. Meitä saattoi jopa kutsua koirakoksi. Liikkeestä maahan menon takkuaminen oli poissa ja paikka makuun paluu sujui loistavasti.

Älkää nyt luulko että olotila on pysyvä. Salaperäinen nappi on jo ohjelmoitu toimintaan torstaille. Siellä kisoissa onkin aivan toisenlainen meininki. Uljaat liikkeet unohdetaan ja häslätään ja sählätään. Toki Vappuun sopivaa meininkiä. Olenkin miettinyt kumpi tässä oikein mokaa, minä vai Niilo. Vai voiko koira oikeastaan edes mokata opittua asioita? Onko se kuitenkin niin että ohjaaja ohjaa väärin? Olisiko tiedossa toko koulutusta pelkästään ohjaajalle. Ei mitään teoriaa, vaan ihan ohjattuja liikkeitä kentällä. Voisihan sitä vaikka vetää kiveä perässään. Sellainen se oli minun ihka ensimmäinen koirani jota pikku tyttönä mökin pihalla pissatin.Kommentit

 1. Mä lähtisin erittäin mielelläni kurssille, jolla koulutettais perusteellisesti nimenomaan omistajaa, ei sitä koiraa - ainaki alussa. Säästyis varmasti monilta virheiltä ja turhilta myöhemmiltä viilauksilta, ku asia ois täysin selvä ensin itelle ja vasta sen jälkeen yrittäis siirtää sitä oppia koiralle. Ainaki meillä koira oppii vikkelään, ku osaa vaan opettaa oikein, mut sepä ei aina ookaan nii helppoa. :p

  VastaaPoista
 2. Juuri näin, mulla olis ainakin oikeelle ja vasemmalle käännökset otettava haltuun ihan ilman koiraa. Käyttäytyminen kisoissa saatava rennoksi ja viimein kun pystyy jo naureskeleen kentällä vapautuneesti ilman hysteriaa voi koiran ottaa mukaan harjoituksiin :)

  VastaaPoista
 3. Videoo tai kuvii treeneistä olisi mukavia ja vaihtelua. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedän, mutta isäntä ei kameraa suostu käsiinsä ottaan ja ei siitä
  mitään kai tuliskaan :) Idea hyvä jota toivottu aiemminkin, oishan mulla yks
  reeni kaveri, jos hän vaikka ?? :)

  VastaaPoista
 5. toi kurssi itelle olis todella tarpeen. Mun olis pitäny vaan käydä se jo ennen koiran tuloa :( tänään käytiin muuten Pirtin kentällä vähä paikka makuuta harjottelemassa. Siellä oli porukat molemmissa päissä kenttää ja me siinä välissä. Hyvin pysy kyllä paikallaan paitsi parikertaa piti haukahtaa :)
  Meillä alkaa se kurssi sunnuntaina niin päästään tosi toimiin taas säännöllisesti.
  Tsemppiä Vappupäivälle!
  Millon me reenattais? se on niin rentoa kun on tuttu koira,kun tietää että ne tulee toimeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa kuka se kuvaaja on ? ;) Harmi etten oo päässy sinne, mulla on ollu aika tiuheeta töissä. Vastaan paremmin ♥

   Poista
 6. ai minä kuvaisin? en taida osata :( kuten huomasit arkihaaste-kuvatkin tuotti jo vaikeuksia :)
  viestitellään!

  VastaaPoista
 7. Kyllä sä yhen video pätkän aikaan saat ♥ Mutta mun pää tarttee rajaa pois :D

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥