Leirillä

Taas on tapahtunut ja paljolti. Aloitellaan saksanpaimenkoirien leiristä Orivedellä. Jalon kanssa vietimme siellä lauantain, koska sunnuntaille olimme sopineet jo muuta. Siitä seuraavaksi. Päivä osoittautui kauniiksi sään puolesta ja yhdeksän aikoihin kokoonnuimme saliin. Saimme informaatiota ja meidät jaettiin ryhmiin.

Ryhmä suuntasi kentille ja esiteltyämme itsemme ja koiramme aloitimme harjoitukset vuorotellen. Asian tuntevaa, mukavaa ja rohkaisevaa. Oli mahdollisuus puuttua juuri mieltä vaivaaviin liikkeisiin ja yrittää korjailla porukalla. Jalon ongelmat ehkä olivat hieman suuremmat, koska keskittyminen herpaantui herkästi ja sen etsimiseen kului suunnattomasti aikaa.

Runsaasti uusia ystäviä, kannustavaa yhteisöllisyyttä. Kiitos teille kaikille mukavaakin mukavammasta päivästä. Rovaniemen koirapiste oli myös saapunut paikalle houkuttelemaan ihanuuksilla ja melkoisen runsas saalis mukaan lähtikin. Grippiliinaa, pipoo, geelipalloo, lelua ja vaikka mitä.
Lauantaina homma tavallaan jatkuu Hauhon tokoilussa. Suosittelen kaikille saksanpaimenkoiraliiton koulutuksia. Edullisia, asiantuntevaa ohjausta ja mukavia tyyppejä ja koiruuksia.

Sain myös ilon kuvailla koirakoiden harjoituksia ja toivottavasti pystyin ikuistamaan teidän parhaita hetkiä.


Kommentit

 1. Oih, ne iki-ihanat koiratarvikekojut. :p Onneks en ollu siellä tuhlaamassa vähäistä omaisuuttani.

  VastaaPoista
 2. Oisit tullu hulluksi ;) Monta asiaa jäi vielä ostamatta, siellä on niin hyvä valikoima kaikkee. Ois ollu housujakin, takki ois ollu muuten hyvä, mutta toivoisin sellasta pepun peittävää mallia :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta päivältä! Hieno tuo juoksukuva, kuinka sellaisia onnistuu nappaamaan? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, oli kivaa :) Juoksukuvat nappaan tylsästi järkkärin urheilu asetuksilla, muillakin
  säätelen, mutta silloin aina jokin tökkii, valotus tai muu, joten sillä ja sarjatulella :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥