Puhdasta pyykkiä

Pääsiäinen meneillään. Hyvin vähän se meidän elämää muuttaa suuntaan tai toiseen. Tavallista kiiruisampi työpäivä tosin eilen oli ja sitä on tottunut työskentelemään silloin kun muut lomailevat. Kuitenkin näistä päivistä löytyy aikaa hengailla ukkojen kanssa hieman enemmän. Perjantaina Jalon päivänä seikkailtiin Evolla ja matkaan saatiin tyttöystäväkin. Kerrattiin myös mieliin alokasluokan liikkeet ja melkoisen mukavasti kaverukset harjoittelivat. Niilon oma päivä koittaa huomenna tokoilun muodossa. Yritän puuttua ja saada apuja muutamiin korjausta tarvitseviin liikkeisiin.

Arska möllöttää täysillä ulkona ja siellä on sikamaisen kuuma. Tekisi mieli mennä uittaan koiria, mutta risuja sille joka kylän rantaan ( ei virallinen ) on verkkonsa asettanut. Se samainen tyyppi valtaa tilaa vuosi vuodelta ja aikoo vissiin vallata rannan ihan omakseen. Siellä kuitenkin on tapana ollut saada uittaa itsensä lisäksi myös koiruudet kenenkään puuttumatta asiaan. Nyt laiturin reunat on vuorattu verkoilla ja merkeillä. Mitä jos lähtis nostaan ne ylös?

Oletteko kuulleet koskaan tuoksu koirista. Ilkeänkö edes kertoa että aamuisin Jalon kömpiessä petiin ja siinä työntäessäni nenuni pehmeän korvan taakse, sieltä tulvahtaa silloin tällöin, ei kukan, vaan silitetyn pyykin tuoksu. Voimakkaana. Ja kuin vaivihkaa tuoksu hälvenee ja häviää viimein utuna ilmaan. Kokemuksia? Ja kyllä mulla on lääkitys ihan kohdallaan.

Innokkaat tervetuloa FB sivustolle sakemannitniilojajalo . Siellä voit jättää ehdotuksia, kiittää ja haukkuminen on myös sallittua kohtuuden rajoissa.
Kommentit

 1. Olen kuullut tuoksukoirista, itse asiassa olen sellaisen kerran tavannutkin. Se ilostuessaan tuoksui jollekin joka toi mieleeni metsän keskellä olevan niityn täynnä pieniä sekalaisia kukkia ja auringonpaisteen. Ja ei, en osaa sanoa mille auringonpaiste tuoksuu :)
  Mun mielestä sen koiran tuoksu tuli niskasta/takaraivolta/siltä suunnilta.
  Rakkimus haisee mudalle ja hiekalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti kuvailtu tuoksu ♥ Usein tuoksuttelen Jaloa muutoinkin mutta tuo tuoksu tulvahtaa vain aamuisin :) Mutta muta ja hiekka on ihan jes tuoksu, tekevän koiran, kiva että on muitakin tuoksukkaita.Auringonpaiste muuten tuoksuu alkavalle päänsärylle :D

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥