Kesäistä

Kummallista kuinka erilaisia ukot luonteeltaan ovat. Jalo on erittäin avoin, tahtoo syliin tyyppi. Uusien koirien kanssa heti kaveria tyyppi tai täältä mä tuun haukkumalla kohti ja sitten kavereita. Niilo taas on kohteliaan pidättyväinen niin ihmisiä kuin narttuja kohtaankin. Uroksia varon kaikesta huolimatta, ihan niin extremiä en halua. Kaikesta huolimatta melkoisen ylpeä olen käytöksestä ja kaikkien kanssa ei todellakaan tarvitse herkistellä.

Viikon lopun kuumuus väistyy ja tää tyyppi on ihan onnellinen asiasta. Anteeksi teille arskan palvojat. Kesä muuten kauniine aamuineen ja auringon laskuineen menettelee, mutta punkit, itikat, paarmat, kuumuus eivät ole minun juttu. Ei nyt eikä koskaan.

Tuppaisi koetta pintaan. Niilo on suorittanut neljä loistavaa paikka makuuta, lähestyminen ja sivulle menokin kympin luokkaa. Toivotaan että vire säilyy kokeessakin. Siis minulla.

Kyselin muuten eläinlääkärillä niistä punkki pillereistä ja ei suositellut vielä ainakaan. Haluaa lisää tutkimus tuloksia ja kokemuksia. Käyttämällä pillereitä punkki joka tapauksessa tarttuu koiraan ja irtoaa ( jos ) 8-12 tunnin kuluessa. Eipä siitäkään lohtua löytynyt. Nyt on ollut  iljettävän paljon niitä punertavia pieniä. Mikä ero lie harmaalla verrokkina punertavaan ?? Kivoja kesä päiviä kaikille :)
Kommentit

 1. Täytyy ihan rehellisesti sanoa, että minä olen myös ihan tyytyväinen, kun viileni. Toki on hienoa, kun aurinko paistaa, mutta +30 on aivan liikaa. Yöllä vasta pystyis ihan kunnon treenit ottamaan. Tsemppiä kokeeseen! Meillä vielä tämä viikko armon aikaa treenata, sitten ensi viikolla pienet kisat. Iltakoe niin osallistuja määrä on rajoitettu, AVOssa kolme koiraa, eli ainakin päästään kolmen parhaan joukkoon. ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea siis meille molemmille :) joo 30 on ihan kamalaa, sellanen kuuma löyhkä :( Montakohan meitä on , koe huomenna, alkaa 17.30 ylemmillä luokilla. Eli myös iltakoe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aina kisakirjeessä kuinka monta koirakkoa missäkin luokassa. :) Meillä koe alkaa vasta klo 20. Toivottavasti ei ole kauhea helle.

   Poista
  2. No meille luvattu 8-10 astetta eli ei siinä hikoo :) Yleensä joo, mutta tosi oli että tarkemmat tiedot paikanpäällä, tarttee arvailla :)

   Poista
 3. Kuulin semmosen teorian et urospunkki on harmaa ja naaras punainen. En tiedä oliko tämä varmaa tietoa vai ko. ihmisen mielipide.

  VastaaPoista
 4. Aha, sehän sopis, ku punaset on pienempii ja harmaat isompii. Tosin ihmisillä voi olla homma toisinpäin :) Sitten myös se punanen vois olla pahempi, ku ois kiukkunen :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥