TK1

Niin vain me tokoiltiin TK1 Padasjoella. Paikka makuussa kaksi jonon ekaa koiraa lähti tasaisin ajoin omistajiaan kohti ja Niilo selvästi pohti että mikä meininki. Pari sekuntia ennen liikkurin lopetusta Niilokin nousi ja läks. Tuskastuneena meinasin ottaa ritolat, pah eikun sisulla etiä päin. Niilo yllätti käyttäytymällä mallikkaasti ja pisteitä ropisi parista ysistä loppujen kymppiin. JES. Tuloksella 164 p saimme mitä haimmekin. Tietty mietin mitä olisimme voineet saada, pöh, ei niitä sovi ajatella. Niilo oli huikea ♥

Avoin luokka meitä kutsuu jos kutsuun vastaan. Mutta olenhan mä hullu ja todellakin mulla tarttee olla tavoite että jaksan painaa menemään. Me ollaan avon liikkeitä reenattukin, mutta kapulan kaunis ojentaminen ontuu. Se sylkästään suusta mua kohti, saako siitä pisteitä?? Paikka makuu pelottaa edelleen ja minuutti tulee lisää sekä piilon meno. Tuomari muuten sanoi minun muuttuneen valkoiseksi sen jälkeen kun muut koirat lähti, minä en muista tuosta ajasta yhtikäs mitään. Usvassa mentiin ja pilvessä keinuttiin :)


Kommentit

 1. Jeij! Onnea!! :) Nyt tsemppaa itseäsi niin varmasti tulette onnistumaan. Meillä myös harkinnassa kokeilla avoa. Nouto treenejä pitänee tehdä meillä myös enemmän sekä luoksetulossa treenata sitä pysähdystä.. ja samalla treenata jotain junnu koirien kanssa. Ei ainakaan tule vapaa-ajan ongelmia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kesä hinkata ja katsoo mihin päästään, syksyllä vois tai aiemmin vois kokeilla vaikka möllissä :) Joo ei oo vapaa.ajan ongelmii, mutta tehokkailla täsmä iskuilla ei ne harjoitukset kauaa vie, matkat harjoituksiin ryhmässä maalla kylläkin :) Kaikki kaukana.
   Tsemppiä sullekkin ♥

   Poista
 2. Jos se tuo sen sulle, mutta räkäsee ennen kuin saat luvan ottaa kapulan koiralta, siitä lähtee ainakin kaks pistettä muistaakseni.. Avoon vaan, eikä se paikka makuu oo loppujen lopuksi paha. Meillä ainakin Rocky on paljon rauhallisempi, kun se ei nää mua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota kapulaa täytyy todella harjoitella, Niilo inhoo kapulaa. Toivottavasti ois näin että rauhallisempi, mä tuskin oon siellä piilossa. Ku tietäs että kaverit ees vieressä pysys :) Onnea vielä sun kisoihin :)

   Poista
 3. Tottakai sä vastaat kutsuun ;)
  upea suoritus ja upea Nipa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja me harjoitellaan, sain muuten työstettyä torstain vapaaksi ♥

   Poista
 4. Onnea hurjasti! Hyvä te!! ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥