Ulos ihmisen mieli

My day ja reeni video odottaa ideaa ja toteutusta. Ja kuvaajaa.  Haudannut  kokonaan näitä en todellakaan ole. Kiitos niistä.
Me ollaan nautittu täysillä pakkasen luopumisesta näillä seuduilla ja ehkä koko maassa. Asiakkaita palaillut hiljalleen kaupalle ja saman tahdin toivoisi jatkuvan ensi viikollakin.

Kaikki ukot saaneet reilusti liikuntaa ja ulkoilua. Erityistä huomiota ammensin Aapolle. Kahdenkeskinen lenkki pienillä ohjeistuksilla ja vapaana oloo metsässä. Huomaa kuinka eri tavalla tutkii ja aistii ympäröivää maailmaa ilman isoja. Päivä päätettiin reeneihin pojan kanssa runsailla seuruilla, kaukoilla ja lopuksi humpsuttelua palloilla. 

Me jätettiin Virolahti väliin suosiolla ja valittiin kevään saksanpaimenkoira näyttelyistä yksi. Tähän toivoakseni handlerikin on valittuna ( juuri sinä jos luet tätä ) ja haluan yrittää parhaani mukaan edes reenailla koitosta varten. Kuten sanottua mikään ei ole varmaan kamalampaa kuin ojentaa esittäjälle täysin valmistelematon koira. Haluan edes yrittää  helpottaa tätä prosessia. Uskon vaikeuksia tulevan hihnan siirtyessä toiselle. Tuppaa toinen olemaan niin kiinni mamissa. Mutta niinhän ne lapset yleensä ovatkin.

Olen valmistellut kattavaa postausta näyttelyistä, sekä kennelliiton että erkkareiden. Jos tulee mieleen jotain lisäilen ajatuksia ja ideoita mukaan.

Kuinka moni menossa sakuväestä Virolahdelle ja entä kevään muut näytelmät ? Odotuksia, toiveita?  Kiskaistaan hihasta ja paiskataan tassua jos jossain keväällä kohtaamme.

Kommentit

 1. Häjyn kanssa toukokuussa Raumalle, ei nappaa, mutta se pakollinen H hakemaan. :D

  VastaaPoista
 2. No niin se varmasti tulee, saattaa tulla EH :) Nättihän
  hää on :) Siellä me tuskin tapaamme :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan, tuomarina Talvitie joka antanu harmaalle sekalinjaselle nartulle ropin. Et jos osais kattoo muutaki ku väriä. ;)

   Poista
  2. No mahdollisuuksia on, meidän Jalosta se antoi EH:n
   eli ei kauheen hyvää :)

   Poista
 3. Mekin ollaan yleensä jätetty Virolahti väliin, mutta Lohjalla ollaan käyty usein. Sinne varmaan tänäkin vuonna. Tavoitteena saada Bapulle mahdollisimman paljon hauskoja kokemuksia alalta. Kansainvälisistä seuraava taitaa olla meilläkin vasta Rauma, täällä myös yksi Talvitiestä innostunut :D
  Innolla odottelen näyttelypostausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon palellu siellä Virolahdella seittemän tuntii, tosin oltiin Jalon
   kakkosia että siinä vaiheessa palelut unohtu :D Mä taidan kytätä Tampereen sakuja ja kennelliiton on ihan auki Lahti KV? lähellä, toukokuussa Jämsä tosi lähellä hmm:D
   Tulossa on sen verran laaja aihe että saa puristettuu sitä hieman. Voi ku jossain nähtäis :D

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥