Jäistä asiaa

Alkaa hyydyttää lenkkeily. Ulkoilu yleensäkin ja reenailu. Suomesta tuli kertaheitolla valtava jäätikkö jossa lenkkeily alkaa olla sula mahdottomuus. Autolla vienyt ukot metsään kun valoisalla kykenen, illalla sinne on turha haaveilla menevänsä.
Pihamaa on luistinrata kaikkialta ja raahamani pienet hiekkasäkit näyttävät levitettyinä naurettavilta. Se kuuluisa tippa meressä, neula heinäsuovassa, ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan.

Olen iltojeni ratoksi hionut kevään aika lailla kuntoon. Viilasin sitä jo aiemmin, mutta nyt näyttää hyvältä. Näyttäisipä kaupankäyntikin koska pakkasista päästyä odotti asiakas ryntäystä, jota ei ole vieläkään tullut. Talvessa ei ole enää mitään myytävää. Ai niin asiaan. Muistuttakaa jos harhailen sivuraiteille.

Koirakoulu Onnin ohjaajan kanssa tokoilemme ensi kuusta alkaen tavoitteena alokasluokan kisan aloitus Aapolle kesän lopulla. Maustetaan tottiksella ja leirillä. Heitetään Niilo mukaan rallissa ja Jalolle sitä sun tätä. Haetaan sakuliiton reenipäiville mukaan jos päästäisiin. Muutama näytelmä kohottamaan taikina. Kesällä nautitaan reenataan lisää ja muistakaa
OnniDog syksyn aloituksena. Ilmoittautukaa ! Se kannattaa !

Ensi kerralla keskustellaan osteopaattisesta hoidosta. Pysykää kuulolla.


Kommentit

 1. Meillä on ollut kans tosi liukasta. Eilenkin olisi tehnyt mieli päivän jälkeen ulkoilemaan mutta ei sinne uskalla lähteä. Kilometrin hiekkatien pätkä on aina jostain vaiheesta niin luistelurataa ettei voi haaveilla sinne lähtemisestä. Menin sitten salille. Olispa jo kevät ja pääsisi pyöräilemään... Olen näillä talvikeleillä tosi varovainen liikkuja ja voi vaan kuvitella kuinka teidän ukot siellä liukastelee. Koirallekin voi varmasti tulla revähdyksiä tms. noilla keleillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voi ja Jalo jo hieman kävelikin epäpuhtaasti, kaippa liukastunut :(
   Juuri käytin täältä töistä ulkona, aivan kaameaa, liukasta ja sataa kaatamalla.
   Kissat onneksi pystyvät oleilemaan sisällä useita päiviäkin ja aktivointia on
   hurjan paljon helpompi keksiä :) Kiva että jaksat saleilla :)

   Tv Eija ja ukot

   Poista
  2. Meillä ulkoillaan muutenkin vain ulkotarhassa, keväällä tosin alkaa varmaan taas talutinkausi joka jatkuu syksyyn saakka. Ulkotarha on kiva kun se on katoksen alla ja näillä keleilläkin siellä voi käydä haistelemassa sadetta kastumatta itse. Hih, meidän kissat on tietty tehty sokerista teidän ukkoihin verrattuna!

   Poista
  3. Kissat nyt sakuihin verrattuna on todella sokerista :D

   Poista
 2. Mäkin kirjoittelin just viskin kraniosakraaliterapiasta. Aika mielenkiintoinen hoitomuoto! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥