Osteopatiaa ja mätsäriä

Hei kaikille ! Olimme tänään mätsärissä ja tää oli oikeastaan mun eka. Yhden sakemannien olen käynyt mutta muuten ainoa laatuaan. Poikkeaa jonnin verran oikeista näytelmistä. Yhtään en tiennyt mitä tehdä ja minne mennä, noudatin tuomarin ohjeita ja sitten juostiin seisottiin ja juostiin hieman lisää loputtomiin.
Kuvatuksii ei pimeästä hallista tullut otettua ja kuva satoa laitankin eilisen ihastuttavan kauniista luonnosta sekä tietenkin koirista. Uusia lukijoitakin olen saanut, tutustun hyvällä ajalla teihin ja mahdollisiin blogeihinne.

Huomenna olisi sitten Nipan osteopatian vuoro Himoksella.  Kokemukseni osteopatiasta ovat olleet erittäin myönteisiä. Hoito suoritetaan koiran ehdoilla pehmeällä vaikkapa koiran omalla maakuualustalla.Koiran nivelten liikkuvuus on edellytys liikunta elimistön hyvinvoinnille. Meillä hoito yhdistettynä cartrophen ruiskeisiin on tuonut Niilolle valtaisan avun. Ontumista en edes muista ja liikkuminen on ollut helppoa ja sulavaa. Hoito sopii erityisen hyvin juuri ontumiseen, peitsaamiseen, kivut/jäykkyydet,hyppäämiseen ja portaikossa kävelyyn.

Hoidon jälkeen koira saattaa olla väsynyt ja tarvitsee lepoa. Pari päivää hoidon jälkeen otetaan rennosti ja vältellään raskasta liikuntaa. Myöskään ei kannata syöttää aivan heti ennen hoitoa, sopiva väli voisi olla pari tuntia ennen käsittelyä. Kokemuksia ? Oletteko käyneet ? Kuinka teillä hoito vaikutti ? Kertokaa !
Vielä ehdin toivottaa teille kaikille ihanaa Ystävänpäivää ♥


Kommentit

  1. Me käytiin viikko sitten kraniosakraaliterapiassa, joka on vähän samantyylistä kuin osteopatia. Kirjoitinkin siitä tuonne Viskin blogiin juttua. Hoidon jälkeen piti neljä päivää ottaa lunkisti ja ensi viikolla mennään taas hoitoon. Hoidon jälkeen olen huomannut, että nyt Viski pystyy makaamaan suoraan eikä aina heitä persettä sivulle, niinkuin se ennen hoitoa aina teki! ♥ Suurin odotuksin että saadaan muitakin vaivoja pois. Ja hoitajan kehotuksesta nyt on ostettu myös BOT:n loimi. Toivotaan että sekin edes auttaa asiassa.

    VastaaPoista
  2. Joo mä luinki mutta vielä ei ihan auennut kuinka se toimii samaa on huilailu hoidon jälkeen.mielenkiintoista että auttaa nivelrikkoon innolla odotan kun menette uudelleen ja kuinka alkaa vaikuttamaan.bot loimi tarvitsee nipalle hommata.kiva jakaa näitä kokemuksia ❤

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥