Oikeutta valokuville

Hieman harmittavaa taas valokuvien osalta.  Jälleen kuviani käytetty väärin väärässä paikassa. Ja kyllä jälleen kaapattu tästä blogista eli sinä jos olet jälleen tulossa vohkimaan kuviani voin kertoa että asia ei jää tähän !! Tarpeeksi ikävää että minun koiristani tehdään jonkun toisen ihmisen koiria mutta vielä erityisen paljon sairaampaa että kuvani esiintyvät valtakunnallisen eläinrääkkääjän sivustolla ja tämä asia valitettavasti oksettaa minua.  

Ensin en meinannut mainita koko asiasta mutta asian vakavuuden takia ajattelin päästellä hieman höyryjä. Kuinka monelle teistä on sattunut että kuvianne varastellaan ja käytetään luvattomasti? 
Nythän on paljolti otettu kantaa eläinrääkkäykseen, tekijöihin ja motiiveihin. Minä en tässä asiassa edes pysty ottamaan kyseiseen henkilöön kantaa. Tuskin kukaan meistä pystyy. Huomiota tällä haetaan, pönkitetään sitä nuppineulan kokoista egoa ja halutaan olla julkkis omassa sairaan mielen sopukassa. Säälittävää !!! 
Kommentit

  1. Tosi kurja, että kuviasi on vohkittu. Se on kaiketi jokaisen kuvaajan painajainen. Minä onnistuin vahingossa klikkaamaan sivuasi hiiren oikealla ja sieltä ponnahti varsin hauska kopioimisvaroitus. :) Toivottavasti kuviesi väärinkäyttö loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan kerran oli joku typy tehnyt Jalosta oman koiransa ja nimennyt sen uusiksi :O

      Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥