Jää kenttien kutsu


Ei kehtaa ulkoo pois tulla,kun siellä on niin kivaa.Aurinko paistaa suoraan silmiin ja hanki kimmeltää.Aloiteltiin tänään liukastelemalla hihna kävelyllä ja autoilun jälkeen huikaiseva Päijänne avautui edessä.
Päästin pojat kirmailemaan ja kappas kuinka hyvin koulutettuja ovatkaan.Jalo kun näki ensimmäisen pilkkijän, niin kaikki huudot kaikuivat tyhjään päähän.Eihän se muuta kuin kävi moikkaamassa,mutta huudosta päätellen pilkkijällä ei ollut hauskaa.
Sitten hihnailtiin ja ajattelin olevan turvallista ja eikun irti,kappas valokuvaaja.Pitihän Jalon sekin moikata.Mitä mä teen..? Ja hei nää oli hitsin kaukana.Saisinko aurinko lasit?

Tervetuloa joukkoon kaksi uutta lukijaa,koiramaista ja katinka,toivottavasti viihdytte arjessamme. Aamulla ennen lähtöä eräs ihana kirjoitti potkukelkastaan.Jäältä palattua oli aivan pakko kiskoa vajasta oma esiin ja Jalo matkaan.Tämä poika on synnynnäinen pyöräilijä ja nähtävästi myös kelkkailija.Nätisti nakutti vierellä.Värihän kelkalla on härkä horoskoopin omaavan lemppari,siis ei todellakaan.Vaihdetaanko?
Oikeesti,pitääkö mun mennä huomenna sisätiloihin reilusti kahdeksaksi tunniksi.Näillä kuvilla ja tunnelmilla pitäisi jaksaa.Kivaa viikkoa!

Kommentit

 1. Kiitos tervetulotoivotuksesta :)
  Muiden koirallisten arkea on kiva seurata, itselläni on kotona kaksi koiraa, tosin toinen on vasta 9vk vanha että kahden koiran arkea vasta harjoitellaan.

  VastaaPoista
 2. Kävin pikaisesti vilkuilemassa ja perehdyn toki
  paremmin.Ihanaa pieni lapsonen :)Kahden kanssa on
  tosi nastaa!

  VastaaPoista
 3. Mä voin niin vaihtaa tuon meidän sinisen teidän punaiseen! ;)) Hitsiläinen, luistiko kelkka hyvin?

  Voi että, pakkaan just kamppeita toimistolta ja meillä on edessä ilta ulkona otsalampun valossa - tällaisen päivän ja tällaisten kuvien selaamisen jälkeen se tuntuu niiiiin väärältä!!!

  VastaaPoista
 4. Luisti pelottavan hyvin:) Siksi Jalo saa juosta sivulla.
  kiitos ideasta,ei muuten ois tullu lähdettyy:))

  Joo kuusi tuntia ulkoilin,paitsi söin välillä ja istuin
  autossa jonkin aikaa,ihanaa,tee otsalamppuilusta elämäsi
  seikkailu;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥