Vakuutan

Tartuin hetkenä eräänä puhelimeen ja soitin vakuutus yhtiöön.Neuvottelun tuloksena Jalo sai vakuutuksen eläinlääkäri kuluihin,joita toivottavasti ei koskaan tule.Pienet nirhaumat asia erikseen.
Päädyin sopimukseen 90e omavastuu ja 25% loppu summasta eli aluksi tuntui aika vähäpätöiseltä,mutta tarkemmin ajateltuna esim 1000 euron toimenpiteestä maksaisin reilut 300e.Johan alkoi tuntua.

Onko teillä kokemuksia vakuutuksista ja maksetuista korvauksista.Tämä on minulla ensimmäinen laatuaan.Päätökseni syntyi aikaisempien koirien taivaallisen kalliilla leikkauksilla.Kahdelta koiralta poistettu perna,toinen maksoi aikoinaan 2000 mk ja toinen 900 e. Mikään ei siis kallistunut euron myötä.Kepin kaluamisella aikaansaatu hampaan katkeaminen ( meillä ei enää kepakoilla leikitä) 300 e.
Eturauhasen laajentuma kolmen käynti kerran jälkeen 245e ja rustoinen murtuma kylkiluussa 198e.
Parasta on se että ensimmäiseltä hoito kerralta menee omavastuu ja saman sairauden hoidossa toisesta eteenpäin oma vastuuta ei lasketa.
Ja mitähän tämä maksaa vuodessa,hienoisesti kirpaisevat 125e,mutta kokeillaan ja toivotaan että maksan"turhasta".
Niilollehan ei kannata vakuutusta edes harkita.Ainakin uskoisin niin ja vakuutus maksaisi monin verroin enemmän.
Kertokaa kokemuksia.


Lauantai,puun tuoksua saunassa,pihkaa ja tervaa sekä suloista joutilaisuutta kuvien kera.

Kommentit

 1. Meillä on myös Nadalle vakuutus, Tapiolasta 60e + 25% omavastuulla. Vuodessa vakuutusmaksu on vähän alle 200e.

  Vakuutusta miettiessäni tulin siihen tulokseen, että kun kuitenkin opiskelijana mennään ja mitään hirveitä summia ei pysty säästöön laittamaan, niin maksan ennemmin varuiksi tuon 200e, kuin sitten mahdollisesti monen tonnin lääkärikuluja. Nadallahan on tuossa vakuutuksessa mukana myös vahinkojen korvaaminen ulkopuolisille, jos sattuu vaikka autoa vaurioittamaan.

  Onneksi ei olla (vielä?) vakuutusta tarvittu, mutta sitä kun ei voi ikinä tietää, mitä tulee tapahtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin Tapiolasta ja mietin tuota sinun 60 ja 25
   mutta päädyin tähän ja ainakin Tapiolasta vakuutettiin että korvaa myös mahdolliset tapaturmasta johtuvat fysioterapiat.Ja toivotaan että emme tarvitse ja jos,niin saamme parasta hoitoa.

   Poista
 2. Mä olen suhteellisen häveli-ihminen, mutta yksi periaate mulla on josta en jousta kokemuksen perusteella - koiravakuutus. Meillä on kaikki koirat Ricosta alkaen olleet vakuutettuja. Kun pennun sopimukset on allekirjoitettu lähtee saman tien soitto vakuutusyhtiöön. Meillä on säästetty tuhansia euroja vuodessa eräiden koirien osalta. Ricolla aikoinaan kun tutkittiin Aistissa selkää meni vakuutuskauden korvaussumma ensimmäisen kerran ylikin vuoden osalta (ja ne summathan on suhteellisen korkeita). Eli jos huono tuuri sattuu, ja meille on aina sattunut, niin rahanarvoista säästöä ja nuo pikkusummat (kk-maksut) maksavat itsensä kertaheitolla takaisin.

  Olen enemmän kuin tyytyväinen Tapiolan koiravakuutukseen. Jatkohoidot on menneet aina sovitusti eikä korvausten kanssa ole ollut mitään ongelmia muissakaan tapauksissa. Kuinka monesta vakuutuksesta voi sanoa samoin? Sanotaan, että kahta en vaihtaisi - koiraa enkä koiravakuutusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli oikea vakuutusyhtiö tuli valittua,minäkin hiukka höveli luonteeltani (miten niin hiukka) ja jotenkin tuo vakuutus asia jäänyt sitten joskus asteelle.Muuten kyllä tulee hoidettua koirat paljon paremmin kuin itsensä:)

   Poista
  2. No näinhän se menee! Toivotaan, että maksat turhasta (kerrankin voi sanoa näin ;) eli ettei joudu enempi turvautumaan vakuutuksiin.

   Poista
 3. Mulla on nuoremmalle Tapiolalta henki-, eläinlääkärikulu- ja vastuuvakuutukset, 121,96e/vuosi. Yhden kerran on vakuutukselle ollut käyttöä, kun koira loukkasi itsensä, ja korvauspuoli toimi moitteettomasti.

  VastaaPoista
 4. Eli samoissa hinnoissa liikutaan ja kiva
  tietää että Tapiolassa homma toimii.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥