Jäältä jäälle
Aamulla meinasin revetä kiskaistessa oven auki.Lunta kaikkialla ja hirvittävän paljon.Eilen vielä ihastelin laatoitusta,joka alkoi näyttää siististi kuivalta.Narsissitkin näyttivät naurettavilta lumen keskellä,jotenkin jouluinen fiilis.
Siitä sitten kuitenkin Evolle ja jätkät jäälle.Samassa alkoi kantautua läheltä hillitön haukku ja Jalo ampaisi matkaan,tiukka käsky tänne ja voitteko uskoa että se tuli ! Vieras koirakin oli samassa ilmestynyt jäälle,huh.Koulutus siis kannattaa,toistojen pitää vaan olla tuhat kertaisia.Niilohan pysyy pelkällä katseella.
Pojat autoon ja Lammille jäälle,jossa huikaisevan kaunista.Ainoastaan allekirjoittanut kipeillä käsillään tuhersi  lapsellisen paljon huonoja kuvia.Sellaiset joutaa suoraan roskiin ja aivan muutaman säilytin.
Huomatkaa kuinka Jalo harjoitteli ihan ite seisomista jäällä,taitaa poika koittaa hurmata seuraavankin tuomarin.
Pisti silmiin ilmoitus tottiksesta ja ihan hitusen kiinnostuin.Koskaan en ole leireillyt,paitsi pienenä tyttönä kävin syömässä pullan leirillä ja äkkiä takaisin mummolaan.Mahtoi olla hyvä pulla!
Kivaa viikkoa ja linkistä  leiri  ilmoitukseen.Kokemuksia olisi kiva saada.

Kommentit

 1. Haaa, pitäiskö se omaltakin osalta pistää ilmo menemään tuon leirin suhteen, ehkä se parantais tuota meidän treeni-intoa :D

  VastaaPoista
 2. Sitähän tässä tarvitsisi,intoa.Mietin pääsisikö
  tuonne päiväksi vaikkapa parille tunnille,hmm..

  VastaaPoista
 3. No samaa mietin itekkin, ois helpompi niin ei tarttis tuota majotusta miettiä..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥