Minulla on sydänAikakausilehdet ovat osaltani jääneet aivan unholaan,lukuunottamatta erikoislehtiä koira maailmasta.Valittujen palojen hylätty pino muoveissaan odottaa lukijaansa.Iltaisin tulee helposti otettua läppäri polville ja sukellettua koira ystävien kuulumisiin. Ihania mukaansa tempaavia tarinoita.

Vapaapäivän kunniaksi oli kerrankin aikaa kahvetella kotosalla ja tartuinkin aikakausilehteen vain pysähtyäkseni yhteen artikkeliin.Tarinassa pureuduttiin eläinsuojeluvalvojan työhön ja elämään.Kiehtovinta kaikessa oli eräänlainen manttelin perijän rooli edesmenneeltä suuruudelta,jonka lause "Jokainen vastaantulija oli hänelle eläinrääkkääjä kunnes toisin todistetaan" ja tuo jotenkin upposi.Tunnistan itsessäni paljolti samaa ja ihan aina ei jaksa uskoa kaikkien kykyyn kunnioittaa eläimen ainutkertaista elämää rodun omaisella tavalla.Kissoista maaseudulla puhumattakaan.
Aasinsiltana edelliseen sainkin toissa aamuna  maanomistajalta varovaisen "ehdotuksen" , kiva että ulkoilet näin aikaisin,sillä tuollaisia koiria pelätään". Jiihaa!

Jos se että Sally tapasi Harryn saa jonkun hanat vuotamaan,niin meikäläisellä eläinten karut kohtalot pistävät riipimään nessu pakettia kiivaammin.Sekä ainainen marmatus saksanpaimenkoirien kauheudesta nostaa villat tiukasti kohti taivasta.Pitäisi säätää laki,joka kieltää syrjinnän eläimillä rotuun,kokoon ja ulkomuotoon katsomatta.
Pidetään huolta kaikista ja kivaa lauantaita.

Kommentit

  1. Upea tuo kuva pojista! :) Miten muuten tulevat juttuun keskenään, ovatko kertaakaan ottaneet yhteen? Joskus mietin toista koiraa ja urosta, mutta pitää osua kyllä luonne kohdilleen ja oltava paljon ikäeroa, että voisi kuvitellakaan tuon machon kaveriksi toista urosta.. on tosi dominoiva perusluonteeltaan ja uroksia ei siedä jos yhtään toinen provosoi/käyttäytyy sopimattomasti. Tosin yks parhaista kavereista on miltein vuoden Rexiä vanhempi uros, leikattu vaan ;D

    VastaaPoista
  2. Hei,Niilohan eli aluksi Combon kanssa reilun vuoden(uros saku).
    Jalon tullessa kaikki sujunut loistavasti,mutta nyt Jalon miehistyessä kukkotappeluja Jalon osalta tulee silloin tällöin.
    Ei vakavaa,uhittelua,johon Niilo voisi ärähtää,mutta kun ei.Minä sitten törkin poikia erilleen ja hyvin ovat uskoneet.Muuten kiva että ovat nuoria jätkiä,saavat kunnon purina leikit aikaiseksi:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥