Hankintoja
Pitkillä lenkeillä kesällä ahdistaa tavaran paljous ja ainainen pähkäily mihin kummaan kaikki laittaisi.Nyt asia on ratkaistu ja Jalo saa tästä eteenpäin toimia kuljetus vastaavana. Reppuihin sujautetaan ainakin pojille vettä tai täytettävä vesipullo.Emännälle myös juotavaa ja ehkä pikkuinen välipala,kännykkä,hieman rahaa ja makupaloja.Meinasin unohtaa huulipunan, kun ei tiedä kuka tulee vastaan.


Jalo on ottanut uuden aidatun pihan erittäin hyvin vastaan.Ihan koko lääniä ei rajattu, mutta mukavan kokoinen leikkipaikka kakaroilla nyt on.Sitä rakastetaan niin paljon että omaaloitteisesti sinne juostaan kintut viuhuen.
Pyöräilty kolmesti viikolla ja samaa tahtia jatketaan, mitä siitä että itikat paukkuu päin.Liekö tulossa vanhaksi vai ovatko ökkiäiset muuttuneet verenhimoisimmiksi?


Kuvan kasa ei liity koiriin vaan tässä röykkiössä kuuleman mukaan sijaitsee uusi sauna kahden päivän kuluttua.Laumaan kuuluvalla jäsenellä saattaa joskus olla erittäin vilkas mielikuvitus.Tai minä en sitten näe metsää puilta.Palataan asiaan. Juhannuskukkia kaikille.


Kommentit

 1. Hieno reppu, meillä hankittiin samanlainen pari kuukautta sitten ja olen ollut tosi tyytyväinen. Rakkimus kuskaa nykyään itse oman vesipullonsa ja välillä ostoksiakin.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että toimii käytännössä.
  Usein ajatellut asiaa, mutta vasta nyt
  sain aikaiseksi hommata repun. Huomenna
  lähden kokeileen hommaa tositoimissa :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon miettiny kans otukselle selkäreppua (tota samaakin katellu, tosin vain mainoskuvista), vaan vielä ei oo tullu ostettua. Käyttökokemuksia siis mielelläni lukisin, ku pääsette tota kunnolla testaamaan. :) Ois älyttömän kätevää saada mukaan muutama vesipullo, ku lähtee kuntopolulle tms. kirmailemaan, vaan liekö toi sitten juostessa toimii..?

  VastaaPoista
 4. Juoksusta en tiiä,koska kykenen siihen vain kehässä
  hetkittäin. Tänään reppu lenkillä ja hyvin meni,tasapaino
  vaan pitää säilyttää,joten toisessa repussa oli vettä ja känny ja toisessa saku-kirja,voihan sitä vaikka haluta lukea matkalla :)
  Voiskohan ton ottaa näyttelyyn ja Jalo kantas kamansa paikalle? Heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellä on semmonen fiilis, ettei se oikein juoksemiseen sovi, ainakaan kovin painavana, jollainen se helposti vesiputelien kanssa on. Tiiä sitten miten on. Eipä meikäläinenkään isoja matkoja pysty juoksemaan, ainakaan vielä. :) Äkkiä keksii kyllä monta käyttötarkotusta tommoselle repulle, monesti ku tuppaa kädet olemaan vähissä, ku yhen käden vie se koiran remmi, joten hyvä ois, jos koira vois vähän jelppiä kantamusten kanssa. :p

   Poista
  2. Ja mulla menee remmeihin kaksi kättä :)

   Poista
 5. Näpsäkän näpöinen reppu kaverilla ja saa samalla vähän lisävastusta lenkille ;) Ilmeisesti laumassa on joku rakennustaitoinenkin, pidä toivo elossa, pääsette vielä uuteen juhannussaunaan!

  VastaaPoista
 6. Siellä se laumanjäsen kastuu urakalla ulkona
  ja katsoin että hiekasta on tullut pannari :)
  Reppu on tosi siisti keksintö.

  VastaaPoista
 7. Minäkin hankin tismalleen samanlaisen repun joskus muutama kuukausi takaperin. Tosin se pääsi kokonaan unohtumaan, pitääkin käydä koeajamassa heti kun kerran tuli ostettua. Tuonne mahtuu kuitenkin ihan mukavasti pikkurompetta joten varmasti on ihan käytännöllinen :)

  VastaaPoista
 8. On meillä ollut käytössä jo muutaman kerran,
  silloin kun oli kuuma, oli kiva juoda matkalla
  ja sujautin sinne myös hieman makeista,hih :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥