Pieni kesä harmi

Kuinka odottikaan kesää kaikkine ihanine kuvaus paikkoineen. Niitty täynnä kedon kukkia, peilityyni järven selkä ja jostain kaukaa kaikuisi kuikan huuto.
Blogiakaan tuskin ennättäisi päivittämään, sillä menojalan vipatus olisi saatava kuriin. Kuri tuli ja ulos katsoessa aavistaa syksyn jo kurkkivan. Kukat mädäntyvät purkkeihin, haisee kostean ummehtuneelle ja itikat jatkavat sotaansa.

Tänään huomasin verta Niilon alla ja tarkemmin tutkittuani ukolla taitaa olla virtsatie tulehdus, kesällä. Tiputtaa sitten kävellessä ja tarkemmin ajateltuna taisipa eilen juoda aikasti paljon. Onneksi kertynyt ylimääräinen apteekki meikki pussiin ja asiaa selviteltyäni aloitin synulox kuurin.

Tiedä teidän meikkipussin sisältöä laukussa, minulta löytyy erilaisia koiran lääkkeitä, koiran harja, haavataite siteitä, hakaneuloja ( näyttelyyn ), punkkipihdit ja huulipuna.
Auton takapenkillä oleva reppu on täynnä rokotus todistuksia, lisää hakaneuloja, hiha merkkejä, kaulaimia, pantoja, lisää harjoja, kampoja, eri kokoisia vesikuppeja, sadevaatteet ja lisäksi autosta löytyy talutushihnoja, huopia, koirakirja ja varavaatteita. Lisäksi penkkien alla on kätevä säilytys paikka palloille ja leluille. Mitä teidän meikkipussi sisältää ja millä autonne on lastattu?

Tervetuloa uusin lukija, sivuillasi Tuhinaa ja touhotusta olenkin usein vieraillut ja tykännyt.

Arkistojen kätköistä, oliko Combo suuri vai Niilo pieni??

Kommentit

 1. Samanlaiset on meikkipussit. Ja farmarin takapenkki pitää tyhjentää treenikamoista jos joskus tulee tilanne että siellä pitäisi ihmisiä mahtua kuljettamaan. Tai no, mahtuu sinne yksi ihminen ilman mitään ihmeellistä survontaa. Pantoja, erimittaisia hihnoja, treenipalloja, jälkipaaluja, valjaita, hiha, vesipulloja ja juomakippoja, viilennysmantteli, varavaatteita, sadevaatteet ja kumisaappaat, ensiapulaukku punkkipihteineen jne. Ja tietysti käsityö jotta voi hetken kutoa kun nojailee puunrunkoon koiran kuorsatessa treeniväsymystään puun varjossa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on siis muitakin ja miten tulisimme toimeen ilman autoa.
   Ei mitenkään. Sulla käsityö ja mulla kirja lukemista varten...
   Eikä meilläkään tunkematta matkustajia mahdu :) Eipä noita ole näkynytkään.

   Poista
 2. Punkkipihdit meikkipussissa! Miksen oo tota ite tajunnu? :p Tälle kesälle on tosin kertyny vasta kaks punkkia, mitä suuresti ihmettelen, rannikolla ku asutaan ja kuulemma täälläki niitä punkkeja pitäis vilistä (ja täällä ne kaks on tarttunukin, samana päivänä vielä).

  Voi Niiloa. :( Mistähän lie toi kiusa ois voinu tulla. Peukkuja, että paranee pian ihan kotikonstein! Kesää ei kuulu hukata sairastellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uimareissut saa unohtaa ja onneksi en uittanut viikonloppuna,joten
   ei tullut siitäkään.Punkkeja ei vielä yhtään, varmaan ne liuokset vaikuttaa vielä,toukokuussa laitoin. Enää en laita,tuntuu että kutisivat.

   Tarttee ostaa punkkipannat apteekista.Kyllä, punkkipihtejä tarttee yleensä just matkalla :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥