Pääsimme kesään


Niilo, Nipa nippurainen yllätti viikolla lenkille lähtiessä.Äkisti huomasin jäniksen loikkivan pihalla kohti ja jähmetyin sijoilleni, Jalo oli hihnassa kiinni ja yritin kontaktia Niiloon, mutta luotin äijän pysyvän paikoillaan. Mitä vielä, sinne menivät peräkanaa jänö ja Niilo, sitten meni auto että isäntä, jonon jatkona minä juosten Jalon kanssa.Ja loppujen lopuksi Nipa istui pihalla ja kyseli mihin te oikein menitte?

Jalolla hieman hilsettä, joka kerääntyi pariksi paakiksi hännän tyveen. Onko kokemuksia, pesin tänään kaura shampoolla ja ihana eläinlääkärimme selvitteli asiaa ja tälläistä ainetta minulle kiikutettiin ihan työpaikalle.Itse nettiä selanneena pohdiskelin rasvoja ruoka valiossa, meillä menee lohiöljyä,rypsi ja auringonkukkaöljyä .b-vitamiinia ja monivitamiinia  kuureina barffin ohella.Lisäksi pyrin syöttämään neljää eri eläintä,siipeä,kalkkunaa luulla, sisäelin seosta, mahaa, kananmunaa, luonnon jogurttia, parsaa, pinaattia, kasvismössöö.. ja mitä luulette jääkö listasta jotain oleellista pois? Seleeni? Merilevä? Maksalaatikot saavat kerran viikossa, suurta herkkua. Siankorvia ja puruluita tasaiseen tahtiin.


Hieman olisi menoja sunnuntaina ja ihanaa että sain kotoisan mökin vuokrattua Kuopiosta ihanalta paikalta.Maisema kuvissa niin kaunis, että näen jo pojat ja itseni ihailemassa auringon laskua pimenevässä elokuun illassa. Matkaa näyttely paikalle tosin 40km, mutta kaikesta ihanuudesta kyllä ajeleekin.Mukavaa viikonloppua.
Muuten, lukijat gadget alkanut häviämään aika ajoin??  Ärsyttävää, pitäisikö sille tehdä jotain? Itse en ole asiaan sekaantunut, olkaa kärsivällisiä.


Kommentit