JuhannustaJuhannus meillä ei aiheuta erityisiä toimenpiteitä. Ehkä olen maininnutkin allergiastani pakko juhlintaan. Parasta kaikessa hieman latailla akkuja ja tänään pääseekin saunomaan uudessa. Hieman sisustus tuottaa vielä työtä,mutta huomenna metsästän kaikkea puuttuvaa.
Ajattelin poiketa kesäkuussa avatussa sisustus navetassa, joka on kohtuullisen matkan päässä. Herkkua tonkia tälläisiä aarre aittoja.Hakusassa olisi vanhan aikainen puu penkki sekä pöytä.

Ajatus oli miltei huilalla koko heinäkuu, mutta enhän malttanut pitää näppejä näyttely listoista irti.Lähdetään sitten katsomaan kuinka Mäntsälässä  kulkee ja onhan samassa kuussa jälki/suojelu osiot.Muuten harjoitukset ovat parin viikon aikana nolosti vähentyneet ja ihan en koko syytä itselleni ota .Töissä vaan on saanut urakalla painaa ja heinäkuu tuskin kiirettä vähentää. Onneksi edelleen ilmasto suosii meikäläistä.

Kaikille laumoille Juhannuksen jatkoja. Pojatkin odottavat huomiselle luvattua uintia matkalla.Itsehän en ole uinut vuosikausiin, kuinkahan tässä näin on päässyt käymään?

Kommentit

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥