Pienet harmit

Mikään ei ole niin kamalaa kuin sairastaminen. Vaikka muutkin potevat blogeista päätellen flunssaa. Yksi asia nousee kuitenkin yläpuolelle. Koira sairastaa. Sellaisiakin blogeja olen lueskellut viimeksi.
Lainatakseni ystävää jonka koira liukastui uudenvuoden liukkailla pahasti. Ystävä harmitteli miksi minä en olisi voinut kaatua ja ei olisi haitannut vaikka jalka olisi mennyt poikki.
Kuinka paljon olisimme valmiita uhraamaan eläimen hyvin voinnin eteen. Vaikka flunssa paholainen kismittää, niin koiran sairastuessa olisimme valmiita ottamaan tämänkin mielihyvin kontolle. Näin ainakin meillä.

Kaikille pienille ja isoille potilaille pikaista paranemista. Olisi se vaan kömmittävä majasta aamullakin lenkin kautta töihin. Voisiko hihnojen päässä jatkaa unia. Pojat niin hyvin tuntevat aamuisen reitin.Kommentit

 1. Niin totta! Oma sairastelu on hurjan paljon helpompi kestää kuin sen koiran tai ylipäätään lemmikin vastaava olotila. Kai se on siitäkin johtuvaa, ettei eläimeltä voi kysyä "miltä ny tuntuu?" eikä se kerro itekään kuinka paha olo sillä oikein on. Ja vaikka kertoisi, ei välttämättä siltikään voisi tilannetta helpottaa. Inhottavia juttuja kyllä. Terveys vaan on niitä asioita maailmassa, joita ilman ei oikein mikään suju hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ainakin minä menen ihan sekaisin kun pojat sairastaa,koputtaa puuta eli tiskiä,soittelen hädissä eläinlääkäriin ja sitten itse kun potee niin ihan hevillä ei mee mihkään eikä anna periksi.Kyllä se on vaan mukavaa on kun kaikki ois terveitä, sitä ei vaan aina muista kun muut asiat kismittää kuinka iso asia se onkaan:)

   Poista
  2. Heh, meinasin jo tohon edelliseenki viestiin raapustaa, miten helppoa on unohtaa se terveyden tärkeys ja ahistua periaatteessa täysin turhanpäiväisistä jutuista, ku ei sitä isompaakaan huolta oo. Toisaalta kivahan se ois, jos vois aina murehtia vain tyhjänpäiväisiä, vaikka eihän sekään toki oikeesti järkevää touhua taida olla, se turhaan murehtiminen. :p

   Poista
  3. Se kuule kuluttaa aivoja turha märehtiminen:)

   Poista
 2. Onpas siinä komiat pojat! Meilläkin on kissojen kanssa ollut vähän kehno viiminen puolivuotta kun on ollut allergiaa ja muuta ikävää..onneksi ne on nyt kunnossa niin ei tarvi enää olla koko ajan ihan huolesta soikeena. Se on hirveen rankkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on rankkaa ja kuluttaa kaikilla alueilla elämää. Miettii ja pohtii ja energiaa kuluu huolestumisen tunteessa oleiluun.
   Kiva että parempaan olette menossa,tulen tutustumaan myös blogiinne:)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥