Tahdolla koulutan, haaveillen









Meinasi mennä palko nenään kun kuvien lataus nappula hävisi jäljettömiin. Selaimen vaihdolla homma jatkuu jälleen. Vapaalla kahden päivän ajan ja nautittu ulkoilusta metsän keskellä.
Sunnuntaina Niilo yllätti ( miten niin,loistava äijä ) koulutuksessa, ihan omassa sellaisessa. Parkkihallissa vetelin ilman hihnaa seuraamista, liikkeestä maahan menoa, paikka makuuta ja kääntyilyjä.
Pudotin ukon liikkeestä neljän ihmisen eteen ja karjaistuani maahan, hiukka hätkähtivät, mutta siihen se ukko tippui ja pysyi loistavasti. Jes.

Jalon kanssa seuraamista ja ei sitten millään meinannut pudota maahan liikkeestä. Paikkamakuu sentään pysyi jollain lailla, mutta liikkeestä seisominen ei onnistunut lainkaan. Ehkä sitten toisten.

Muuten tuolla kaupalla olo tekee Jalolle hyvää, siellä pystyy huomaamatta reenaamaan kaikkea. Istutan ukon ikkunan eteen silloin kun tiedän kylän koirapartioiden liikkuvan ja komennan katselemaan hiljaa. Jouluna 12 hevosen kulkueen mennessä ohitse, Jalo oli aivan hiljaa. Etteivät vaan huomaa minua.

Huomenna vielä suloista joutilaisuutta...ja paskat. Siivottava olisi, kaupassa käytävä, pyykit..?? Tulisiko joku ihan rapsutus palkalla hoitamaan talouden. Ulkoilu sentään on säilyttänyt nastan lumo voimansa ja illalla on ihana nuuhkutella pehmoisen korvan takaa untuvaista koiran karvaa.



Kommentit

  1. No joo saa sillä ihan ok kuvia taas. Itse olen tosin vähän hukassa kameran tarkennuksen kanssa, mutta jospa sen tästä oppis. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla kanssa tarkennus tuottaa tuskaa ja yllätys, taas uusi
    koira kuvaaja lähetti tarkennuksen takia saman kameran huoltoon...??

    VastaaPoista
  3. Aijaa? Eli tuossa erässä varmaan jotain häikkää? Mulle kyllä väitti muuta, mutta en mä siitä mitään maksanut ja ne sit vissii puhdisti sen ja teki jotain muuta, sen jälkeen on ollut ihan ok.

    VastaaPoista
  4. Hyvä Niilo! Mukava kuulla että menee hyvin. :)

    Meillä taas alkanut uhmaikä ja juoksut tekevät tuloaan joten neiti on ihan kuin maansa myynyt kun ei usko ja komennetaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taitaa vaikuttaa asiaan aika paljon ja aina on päiviä jolloin
      ei oikeesti edes kannata yrittää mitään. Huomatessani asian teen vain yhden
      harjoituksen ja lopetan:)

      Poista
  5. Upeat kuuliaiset pojat, ei mennä ihan niin kuin meillä pitkin ruokapöytiä ;) Mutta olisi se tietysti vähän erilainen näkykin kun iso koira hiippailisi pöydän kannella varastelemassa kalkkunasiivuja...

    VastaaPoista
  6. Noh siellä seinäjoella käväistessäni ulkona Niilo seisoi ruokapöydällä
    karkkien, kynttilän ja kahden läppärin seassa:) Karkit oli vasta nuoltu ja kananpala joka jäi ruokailusta oli vetäisty huiviin:)

    VastaaPoista
  7. Hihih, mitä tästä opimme, ei saisi poistua kotoa?

    VastaaPoista
  8. Eiei, eikä edes hetkeksi,aattele jos vuokra mökki ois palanut:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥