Riemukasta talveilua

Meillä on ollut super kivaa ja minäkin ei talvi immeinen innostuin urakalla ulkoilemaan. Eilisen lisäksi rämmimme tänään metsässä sekä jäällä parisen tuntia. Lisäksi fiilistelimme Päijänteellä ja tämäkään ei vielä riittänyt ahneille vaan Jalon kanssa potkuttelimme vielä kunnon lenkin. Ihan parasta laatu aikaa omien jätkien kanssa. Kuinka maltan töihin edes palailla.

Jalo on miehistyessään hieman muuttunut kainaloisemmaksi ja tarjoaa nykyään entistä useammin lelujaan leikittäväksi ja haluaa hellittelyjä. Niilohan on aina ollutkin lelu addikti ja vieressä kyhnääjä.
Tämä tietää ehkäpä koulutukselle hyvää, ukko saattaa pian innostua oikeasti kuuntelemaan.

Potkuttelusta tulikin mieleen onko kellään kokemuksia tälläisestä härpäkkeestä. Minä niin tahtoisin tälläisen, jos varmasti tietäisin pelin toimivaksi, saattaisin yrittää sijoittaa. Kallishan se pentele on. Lumikengätkin uupuu. Sukset.  Voi mitä ihanuuksia tarjolla olisikaan.


Lopuksi vielä kuvatuksia sunnuntaisen ja tämän päiväisen ulkoilun maailmasta. Viikon jatkot kaikille.Kommentit

 1. Jep itsekin hankin kicksparkin kunhan rahatilanne antaa myöten ;) että kyllä, ollaan ajateltu moista peliä tiälläkin päin Suomenmuata!

  VastaaPoista
 2. Mistä saatas halavalla, nyt se maksaa parisensataa ja siihen oli
  sellanen setti koiraa varten 65 euroo, huh. Toi tavallinen potkin ei nappaa,
  liian matala ja turhake koko istuin:)

  VastaaPoista
 3. No niinpä. tuo on niiiin kätevä kun voi säätää tuota ohjaustangon korkeutta :) niin muuten, upeita otoksia jälleen kerran pojista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaikka mulla on tossa uudessa kamerassa selkeesti jotain tarkennus ongelmia tai sitten oon hiukka tyhmä:)

   Poista
 4. Ihana Padasjokihan se siellä, hih! Noi on niin kovin tuttuja kesämökkeily- ja veneilyseutuja meikäläisen "pentuvuosilta". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai siellä sitä on leikitty, minä leikin vasta aikuisena:)

   Poista
  2. Juu-u, sielläpä siellä. :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥