Talvinäyttely

Näyttely Lahdessa ei mitään mainittavaa tuonut tullessaan. Kokemusta ehkä ja tapasinhan samalla erään blogi ystävän paikan päällä, terveiset sinulle. Kiva oli nähdä.
Arvostelu oli hauska,  kulmaukset, säkä sekä sivuliikkeet että kaula kelpasivat tuomarille. Hyvä runkoiseksikin kehuttiin. Kaksi asiaa ei miellyttänyt, kuonoon olisi kaivattu täyteläisyyttä sekä kaulanahka riippui. Selkeästi kosmeettisia ongelmia, joten matka Tallinnaan saattaisi olla paikallaan. Lue huumorin  kukkaa huulilla riiputtaen.
Tällä tuloksena siis EH ja kyllä saa olla uuttera jos mielii puuttuvan sertin kalastaa. Ei oikein viitsisi enää, enemmän kiinnostaa koulutukset tällä hetkellä. Ihminen on kyllästyväinen eläin ja minulla täytyy aina olla jotain uutta haastetta vastassa.

Kommentit

 1. Eihän sen sertin suhteen ole kiire, kun eihän voi valioitua ennen kuin on käyttötulos. :)

  VastaaPoista
 2. Totta, mutta yksi mies sanoi näyttelyssä että kolmas serti pitää
  saada niin että viimeisestä on kulunut enintään vuosi?? Mitä? Vai ekasta?
  Onko tuo uusi juttu

  VastaaPoista
 3. Aijaa? En tiiäkkään, oon noita lueskellu mutten kyllä muista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivellut nettii, taisi se mies puhuu mitä lie, mutta kiirehtii omallaan että sais ne:)

   Poista
 4. Harmi, ettei menestys ollu teillä toivotunlaista... Ja tossa vasta omalta kantilta harmittelin näyttelyn ajankohtaa, ku oisin halunnu kattelemaan meininkejä ihan vaan sieltä kehän laidalta, vaan eipä tietty tullu samaan aikaan Hämeessä oleiltua, höh!

  VastaaPoista
 5. Noh jos oisit ollut, olisin antanut sun esittää Jalon.Siellä seisoskella
  kehän laidalla, tositoimiin vaan:)

  VastaaPoista
 6. Hei! Arvaa mitä! Nyt mä sisäistän ihanoikeasti tän sun kertomuksen kipeistä käsistä kahen koiran kanssa... Mut jessus, mä pitelin yhtä koiraa, niin molemmat kädet ja toinen puoli selästä ihanjuntturassa ja voimattomia. Ei saanu lämppärin piuhaa irti autostakaan : D Omassa mininartussa ole edes noin paljoa tekemistä, että se saisi lihakset jumiin.

  Mutta kiitos kivasta juttuseurasta ja ohjelman lainaamisesta! Käytiin mustan kanssa hakemassa T. Oli kuulemma liian lyhyt karva ja liian läskissä kunnossa, sekä pitkärunkoinen. Mistä lie, omistajan perään oli ja tykkäsi venkoilla. Kokemusta rikkaampia siis - jos ei muuta.

  VastaaPoista
 7. Joo mulla varmaan sellanen jatkuva kipuilu ja tuolla tosiaan näyttelyssä saa pitää tosi voimin kiinni. Oli kivaa joo ja kivat arvostelut tolla Hansulla. Eiks vaan. Sitä en ymmärrä miten sulla koira läski,ei näyttänyt siinä pidellessäsi lainkaan..

  Näyttelyt on niin oma maailma jossa ihan aina kaikki ei mee niinkuin pitäisi, ei edes joka kerta. Mutta ne kokemukset :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥