Lomalla

Mielenkiintoinen happening taas täällä maalla. Vihataanko meitä vai mitä?  Tai no joo, kaikki ei saku tyypit vihaa sakemanni väkee. Viikolla maamies pysähtyi autolla koiransa kanssa eteen ( loistavaa ) ja pojat haukku autosta tunkevaa koiran naamaa.Pärjäätsä noitten kaa?  No en, jos lähtisit vetään. Sitä vaan että kun metsästän täällä niin olkaa varovaisii. Täällä, hei mä oon tiellä. TIELLÄ. Täällä liikkuu muitakin!!!

Aamulla ennen koulutusta vein ukot jäälle ja joku kurvaili mönkkärillä lähistöllä ees taas ja taas ees. Nousin jäältä tien laitaan oottaan kyytii ja äijä kurvas vehkeellä miltei viereen. En tajunnu ja oma moka, mutta lipes remmit kädestä ja aattelin että moikatkoon miestä. No tää  lähti ajaan tuhatta sataa tietä pitkin ja katto välillä taakse ja paino kaasuu...?? Mitä hel.. se siihen tuli? Mä en tajuu.

Koulutus taasen meni hyvin, paikkamakuuta ja seurailuja häiriössä. Tehokasta ja kivaa. Niilo potenut pari
päivää niveliään, mutta Rimadylillä homma taasen paranee. Jalon kanssa nautiskelimme eilen 12 kilsan lenkin raikkaassa talvessa.

Koulutuksen jälkeen Jalo pääsi metsään hullaantumaan kahdesta naisesta ja riemua riitti, josta kuvatuksia alla. Vielä huominen lomaa, kokonaista kolme päivää ollaan ulkoiltu tuntikausia ja ihanan suloinen väsymys kuumottaa lihaksissa. Ihanaa lomaa teille, jotka ensi viikolla lomailette,


Kommentit