Meidän viikko

Heipä hei ja kuinka kiire voikaan ihmisellä olla. Mitä enemmän teen, sitä vähemmän taidan saada aikaan. Ainakin vahvasti tuntuu siltä. Bonuksena taivaalta tihuttaa lunta kaiken aikaa ja kola on miltei liimautunut kouraan.
Ei meinaa antaa periksi heikkenevälle näolle, ulkonäkö meni ajat sitten, mutta tekstiä saa tihrustaa alati tiukemmin. Töissä tulkkina toimii työkaveri, mutta vapaalla salaa lainaan ukon kakkuloita ja yllätettynä kiellän koko asian. Mikä mua vaivaa ? Voisinko reilusti hankkia lukulasit, voisinko.

Jalon kanssa ollaan potkuteltu uutterasti, vastakin tultiin suhailemasta. Niilo loukkaantuneena huutaa ikkunassa perään. Minkäs teet, muutenkin ulkoiltu reilusti, joten hienoista ontumista Niilolla jälleen. Rimadylillä saataneen ukko jälleen kondikseen.
Reenit olleet aivan paitsiossa ja syyllisyys nakertaa ohimoissa. Täytyy kuitenkin toivoa ja uskoa että nousemme vielä kevään valossa uuteen kukoistukseen. Pientä paikkamakuuta tehdään hommien ohella ja Jalokin malttaa nykyään odottaa hakiessani vaikkapa vettä saunaan kaivolta. Toisaalta tärkeitähän nämä arkipäivän osaamiset ovat, etteivät kuitenkin niitä kaikkein tärkeimpiä.

Viikko on ollut aika hurja, bookissa näistä tuoreeltaan tulee mainittua.  Lasia olen hajoittanut töissä mennen tullen, saanut takkini lunastuskuntoon.  Jalo sujautti takajalkansa tänään koloon jäässä, ehkä isompien kalojen toivossa olevan kalastajan reikään. Säikäytti.

Tästä uutta viikkoa kohden ja toivottavasti ensi yönä saisi nukuttua. Vintille muutti sellainen riiviö, joka aloittaa jumpat tahi bileet yleensä klo kolme yöllä. Loukuille se pahainen nauraa katketakseen.  Epeli.


Kommentit

  1. Kiitos vaikka tää pilvisyys tuottaa tuskaa :)

    VastaaPoista
  2. On tosiaan upeita kuvia :) jooh laseja pitäs meikänkin käyttää ajaessa ainaki,mutta.. on mulla aurinkolasit vahvuuksilla ja alkaa olla nii kirkas hankiainen päiväsellä, että suap töissä lasten kanssa ulkoillessa pitääkin jo niitä saatika kun tulee aurinkoiset kevätsäät.

    VastaaPoista
  3. Meillä on just töissä vaikeita korttien takana olevat hinnat, tänäänkin miltei arvailin mitä ystävänpäivä kortit maksaa?? ;) Ja ajaessa ei haittaa, kiitos kehuista;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥