Tarina takista

Mielenkiintoinen vapaa torstaina. Lahti ja Prisma iskivät tajuntaan. Mennessäni sisään, lue mennessäni sisään hälyt alkoivat itkeä ja tulipunainen kirjoittanut hämillään seisahti niille sijoille. Vaksi ryntäsi paikalle ja siitä lähdettiin yhteistuumin koppiin. Kiskaistessasi takin yltäni hän huudahti ettei tartte riisua ja miksi ei ?  Syyksi paljastui usean kuukauden vanha takki ja vuoressa valkoisen lipakkeen alla oleva hälytin. Kuulemma kykenee aktivoitumaan jopa vuosien päästä..??  Heti kaikki tarkistamaan vuoret!!

Muuten hihhuloimme jäällä ja Jalon kanssa perinteinen kaupunki käppäily. Eräs vanha mies pysähtyi luoksemme ja kysäisi, onko pahapäinen kaveri?  Ei ole, vakuutin. Sitten toivotan teille hyvää päivänjatkoa, lippa päästä ja kumarrus. Kiitos.

Tänään töissä, vaikka oletuksissa olikin vapaata. Ei haittaa, kuvaukset odottakoon. Olisi varmaankin luvattu kaunis päivä. Nyyh. Teille kaikille mukavaa viikonloppua ja ulkoilkaa, se on ihanaa. Me ollaan hurahdettu potkutteluun täysillä.

Kommentit

 1. Minullakin joskus soi hälyt ja vartija siihen pompsahti ja eikun takahuoneeseen riisutumaan. Melkein rintsikoihin asti piti riisuutua kunnes löydettii takin sisäpuolelta teippipintainen viivakoodi tarra, ilmeisesti ripsiväristä joskus irrottanu keittiönpöydän ääressä, takki ollu varmaan siinä tuolin nojalla ja siihe tarttunu tää tarra.. Noloa oli vartijalle sekä mulle kyl tuo tilanne. Samaten lentokentällä ollessani iha pikku kakru, 13v, hyökkäsivät koirien ja kaikkien kera kun alko hälyt huutaa. Syyksi selvisi niittivyöni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli hyvän näköinen vartija:) Oikeesti tuo on karmee tilanne ja ajatteli vaan näkikö kukaan tuttu että tuolla se kaupan myyjä pöllii toisesta kaupasta:) Ja hyökkäsivät koirien kanssa...aattelitko yhtään sillä hetkellä, vau, tollasen koiran mäkin haluun..:)

   Poista
 2. Viskasin teitä haasteella blogissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla on niitä jonossa ja yritän kyllä
   jossain välissä, ollu vaan sika kiire kaikilla
   elämän alueilla:)

   Poista
 3. Haastoin sinut blogissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt taitaa tarvita talviloman kaikkiin haasteisiin, kiitos:)

   Poista
 4. No johan, onneksi yleensä helpolla selviää nämä kuumottavat tilanteet! Ihana kuva tuo ylimmäinen, hauska ilme ja hieno asento sekä kauniisti kameraan osuvat värit komeasta turkista!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Jalolla tosiaan on kaunis turkki, vahva ja hyvän värinen,
  vaikka itse sanonkin :) Seuraavan kerran mennessäni siihen kauppaan voi olla
  hieman jännittää :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥