Aurinkoinen pakkasaamu

Loman ensimmäinen päivä alkoi naismaiseen tapaan siivoamisella. Mikä siinä on että kaikki mukavat hommat halon hakkuusta lähtien jää miehille? Ja missä kohtaa kirjoitettiin laki että illalla apetta kantaa pöytään nainen. Minä olen sen verran rietas että haluan palvella ainoastaan onnellisena poikia. JUU !

Nyt kun suurimmat pölyhiukkaset ( paskat ) on kärrätty ulos alkaa varsinainen touhuilu. Lahti city kutsuu ja Jalon kanssa voisimme kaupunki kävellä. Niilohan pärjää vaikka kellotapulin nokassa, mutta Jalolla vielä hieman säätämistä. Vetoa hiukan vielä pois, mutta pujottelu ihmisvilinässä on täysin oukki doukki. Kyllä siinä parin vuoden työmaa on että sakemannista saa sosiaalisen ja ympäristölleen vaarattoman olennon. Hah haa.

Huomenna olisi valintoja, valintoja..kentälle tekisi mieli ja Tuuloksella olisi ravinto neuvoja paikalla.Vaikka paljon on itse opiskellut, niin koskaan en ole neuvojan pakeilla käynyt. Väittävät avaavan uusia ajatuksia.
Oletteko teettäneet tai käyneet koirien ravinto neuvojalla?Uuh, saunapuut valmiina...

Selailin myös eilen näyttely kalenteria ja ihan kauheen moneen ei jaksaisi, mutta olisihan se puuttuva serti kiva saada. Puhumattakaan että saisi jälleen tavata tuttuja,rupatella koirista ja ihan vaan nauttia tunnelmasta.
Ihanaa viikonlopun alkua ja palaillaan loma fiiliksissä 


Kommentit

 1. Olen käynyt muutamalla ruokinta/ravintoluennolla. Hiukan niissä pitää suodatinta käyttää ettei ihan kaikkea puhtaana totuutena ota, mutta niinhän se on kaikissa koulutuksissa ja luennoissa. Joka kerta on kyllä paljon tullut uutta tietoa ja uusia näkökantoja ja vinkkejä. Olen jo pitkään harkinnut että teettäisin Rakkimukselle oikein ammattilaisella kunnon ruokasuunnitelman... mutta mutta... Enpäs tiedä kuinka tarpeen se on. Tolla piisaa energiaa vaikka muille jakaa, turkki on hyvässä kunnossa, silmät ok, veriarvot ok, syö hyvin, ulostaa hyvin mutta ei liikaa ja niin pois päin. Taidan jättää tekemättä. Ainakin niin kauan kuin veriarvot ovat hyvässä jamassa, mietitään uudestaan sitten jos ne huononevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veriarvot,pitäisikö ne mitata? Ja kyllä meillä turkki kanssa kiiltää, uloste loistavaa siis kiinteää ja ei liikaa todellakaan,maistuu.. Olen kanssa ajatellut että itseen pitää luottaa. Ja entäs jos sanotaan ihan toista ja itse uskoo toiseen,huh :)

   Poista
  2. Enpä tiedä pitääkö niitä mitata..
   Ton Hankaluksen ruoka-aineallergiat kun pitävät sitä ruokavaliota vähän "yksitoikkoisena" niin halusin vain varmistaa että koiruus saapi kaikkea mitä tarvitsee. Varsinkin kun tuo ruuan sisältöpuoli ei ole minua koskaan aiemmin kiinnostanut eli jouduin Rakkimuksen allergian hoidon osana itse opiskelemaan vähän lisää hydraateista ja rasvoista ja vitamiineista ja sellaista. Ja suojelu kun harrastuksena on hiukan normitottista rasittavampi niin nyt on kivampi harrastaa kun tietää että kaikki on kunnossa.
   Jos ei olisi noita allergioita, niin en olisi vaivautunut veriarvoja tutkimaan. Vaikka tiedän kyllä että barffaajia kehoitetaan niitä arvoja välillä tarkkailemaan, se kun on niin helppoa saada puutoksia aikaiseksi.

   Poista
  3. Aha,just tulin Maikilta ja pellavaöljy loppu. Kaikki muut kalapohjaisii ja Niilo allerginen kalalle.ehkä tuo auringonkukkaöljy riittää tyypille:) Eivät tuolla muutakaan osanneet suositella. Ois kyllä kiva tosiaan nähdä onko ukoilla kohdillaan :)

   Poista
 2. Meillä on kumottu toi ruokintalaki eli se on meillä isäntä, joka kokkaa (ja joskus jopa leipoo). :p Mun kaltaisen sohelon on lauman yleisen hyvinvoinnin kannalta parempi pysyä keittiöstä pois, mitä ny eläimet voin käydä ruokkimassa ja kahvia keittämässä...

  Ottakaas joskus kaupunkikävelylle kamera mukaan, nii näkee tuttuja maisemia. :) Meiän piti viime etelän reissulla kävästä Lahti-kävelyllä, vaan haihatteluks lopulta jäi. Ollaan me peräti Kariksessa kävelty muutamaan otteeseen joskus aiemmin, mut ei sen lähempänä keskustaa, ellei jotain pikkumatkoja lasketa - ja eihän me lasketa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on kissanpäivät, ruokaa tulossa ja pullaa :) Mäkin saattasin ton kahvin jaksaa keittää, mutta alkaa nyppii toi ruokinta puoli muutoin kuin pojille. Tässä matkalla naputtelen ja kamera mukana, mitähän kivaa sulle kuvaisi,arvoituksia..:)

   Poista
  2. Ei sitä pullan tapaista sentäs kovin usein meillä tarjoilla, ettei ny ihan mahottomaks sentäs mene tää munkaan kissanpäiväily. :)

   Kivoja aurinkoisia kuvia laitoitki! Kiva ny on tässä pienessä koti-ikävässä möyriä täällä kaukana jossain ja miettiä, että mitähän kivaa siellä kirpparillaki ois just myynnissä, ku en pääse pöytiä luuhailemaan. :p

   Poista
  3. Hmm, "kiva" näyttää olevan mulla päivän sana tänään. :D

   Poista
  4. Kiva on sanana tosi kiva ja kiva että kuvat oli kivoja :)
   En mäkään ihan uskaltanut Jaloo jättää kirpparin eteen vaikka
   mieli teki poiketa,ihan ei taida koulutus olla sillä tasolla :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥