Aurinkoiset ulkoilut

Ihanat vapaat olivat ja ihmeissäni olin auringon paistaessa kirkkaana. Ehdittiin metsäillä, tottistella, saunoa urakalla ja fiilistellä poikien kanssa kaikkea kivaa.  Kyllä mulla on sitten mukavat pojat. Tänään töihin palatessa meinasi ihan ikävä kalvaa sisuksia.
Jalon kanssa Lahdessa meni loistavasti. Neljän koiran ohitukset sujuivat hyvin, kiinnostusta tietenkin ilmeni, mutta  minkäänlaista ääntä ukosta ei  lähtenyt. Samalla harjoiteltiin kaunista kävelyä, tuppaa olemaan hiukan vetävää sorttia.
Iltaisin tutkin kalentereita ja meitä lähellä olisi toukokuussa alokas luokat ( viralliset ) joihin Niiloa ajattelin. Harjoittelua tämäkin asia kaipaa ja eihän maailma kaadu vaikkei ihan parasta a-luokkaa olla. Henkilö jonka kanssa asiasta juttelin sanoikin että joskus on vaan uskallettava hypätä ja sitten seuraavat kerrat ovat huomattavasti helpompia. Enhän enää näyttelyjäkään jännitä. Ainakaan paljon...

Eräs mainitsi Tampereen saksanpaimenkoira tapahtumasta, joka myöskin toukokuussa ja uudesta saksanpaimenkoira lehdestä asiaa mutustelin ja varsinkin tuo suojeluosuus alkoi kiinnostaa Jalon osalta.
Muutoinkin minusta koko lehti parantunut ja oikeaa asiaa riittävästi. Varsinkin raakaruokinta artikkelit mielenkiintoisia. Lisääkin sisältöä jaksetaan kyllä lukea. Lehti on mieluisa ja odotettu postilaatikossa.
Kuka suunnittelee Tampereelle lähtöä ja mitä hakisitte itselle ja koiralle tuliaisiksi tapahtumasta?

Loppuun vielä kuva satoa viikonlopulta ja bemsku, ihan sinulle muutama kuva. Tunnistatko aloituspaikan ja mihin me sitten päädyttiin..?  Ihanaa viikon alkua kaikille ♥

                                                 Ja sinulle..♥ Näiden kuvien välissä vierähti tunti kierrellen.
Kommentit

 1. Mä oon tokokokeeseen menoa suunnitellut myös, mutta haluan ihan ensin sen bh- kokeen alta pois. Sen jälkeen on tarkotus debytoida alo luokka ja lähteä hakemaan tokosta ainakin se TK1. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin haluaisn bh kokeen,mutta tuo alo on niin lähellä että olisi kiva kokeilla.Meinaatko tulla Tampereelle ihan osallistumaan?

   Poista
  2. Mä luulen, että tulen tampereelle ilman koiraa. Toki ehdin mielen vielä muuttamaan, en mä Rockya ainakaan siihen jalostustarkkiin vie, korkeintaa ihmettelee sitä suojelua. Täytyy funtsia, joko ilman tai koiran kanssa. Onko tuo suojelutesti myös ainoastaan uroksille? Mietin vaan, että ottaako tuo kaveri koiraansa mukaan vai ei. Kauheesti tekis mieli ottaa Roksu testauttaa, mutta en sitten tiedä.

   Rocky olis valmis alo luokkaan, mutta toisaalta se bh olis kivempi saada pois. Mutta sitten taas ei ehkä jännittäis bh:ta niin paljon jos kävis ensin tokokokeessa.

   Poista
  3. Muakin kiinnostaa vaan toi suojelutesti ja siksi kysyin kun näin
   sun ilmon siellä yhdessä paikassa....:)

   Poista
 2. Tiedän tunteen. Joskus sitä mieluummin vain jäisi karvakaverien kanssa kotiin, saisi olla seurassa, joka oikeasti välittää ja on läsnä. On kyllä hienot pojat sulla, ei ollenkaan haittaisi jos kaupungilla tulisi tuollaiset vastaan, katsoisin menoa varmasti ihastuneena kuten aina on tapana, kun näen mieluisia eläimiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin takertuu aina silmät ja miksei kädetkin kaikkiin karvaisiin. Meillä alkanut takapihalla käydä jonkun kissa töissä,kun vie roskii niin puskee niin hemmetisti,on sillä kaulapanta ja hoidetulta näyttää. Jalo meinasi kerran vetää herneen nenään ku mentiin takapihalle,hih :)

   Poista
 3. Onpa kiva kuulla, että lehti on parantunut. :) Jostain aiemmin useampaankin kertaan lukenut kuinka lehti oli mennyt huonompaan suuntaan. Täytyy varmaan liittyä SPL:oon jäseneksi että pääsee tutustumaan lehteenkin. :) Kyllä tää kuume alkaa olemaan sitä luokkaa, ettei netistä lukeminen enää riitä. ;) Suunnitelmissa lähteä katselemaan paikallisen alaosaston treenejäkin, mutta autottomana treenipaikalle ei taho oikein päästä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se huomattavasti parempaan suuntaan on menossa:) Niin ja jos sulla olisi auto niin kaikki näyttelyt on ihania paikkoja. Varsinkin sakujen jos just sakemannit kiinnostaa, saa ihastella ja juoda kupposen kahvia ja nauttia. Tosin jos oma koira on menossa kehään ei näe ei kuule mitään ku hermot on ihan pinnassa.:)

   Poista
  2. Kyllä mä aattelinki heinäkuussa Oulu KV:ssä käydäkin. :)
   Oon noitten omien kans muutamassa näyttelyssä käynykin, mut mua ei oikein näytelmät kiinnosta. :/ Enempi kiinnostas päästä kokeileen/harrastamaan tottista, hakua, jälkeä, ehkä jopa suojelua. En vain ole kauhean kilpailuhenkinen itse. :D
   Agilityä aloitellut tänä keväänä tuon harjanartun kanssa, mut jos tuota karvakasaa ei innosta, niin sitä ei sit innosta. :P Motivoitavuus sekä työskentelyinto olis ostoslistalla, jos niitä sais Mustistä ja Mirristä. :D

   Poista
 4. No tunnistan, toki toki! :D Ootte kyllä tosissaan hyvän vilinän keskellä tallustelleet. Meiän kissojen parvekekiipeilypuu on muuten Cetorista ostettu ja Ouluun asti sieltä autossa ahtaasti raahailtu. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari kertaa käynyt siellä :) Ja tosiaan vilskettä oli ja miten nätisti Jalo siellä pärjäsi :) Meidän vakio lenkki.

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥