Rai rai raa

Olisiko mahdollista saada tänne risukasaan hieman auringon lämpöä. Älkää lukeko eteenpäin jos tunnette että tuokin tuolla taas ruikuttaa.
Sunnuntaina ajattelin hakea pään sisällä vellovaan myrskyyn lohtua reeneistä.  Aina kun elämä paiskoo, olen koira tapahtumista pystynyt ammentamaan kadonneen ilon ja tietyllä tavalla puhdistunut.
Omalle kohdalleni ei olekaan osunut vielä koiramaailman nurja puoli kaikessa uskomattomuudessaan. Missä kohtaa reeneistä tuli oman egon pönkittämistä vai onko harrastus joillekin tietynlainen huume, josta ammentaa voimaa muistamatta lainkaan minkä takia täällä yleensä ollaan.

Sivussa ja syrjässä, siinä oli meidän eilinen motto. Kantani kyllä tein asiasta suoraotteiseen tapaan selväksi. Tahto puhdistaa ilmaa suorana seisten eikä takana ilkkuen kuuluu hyveisiini/paheisiin. Kotiin päästyäni saatoin ainoastaan huomata että minut oli erotettu kyseisestä piiristä. Aamulla herätessäni vetäjä ei jostain syystä jatka ja toiselta taholta minut toivotettiin erittäin tervetulleeksi seuran harjoituksiin.

Missä olisi se kanin pusikko mihin pienen päänsä työntää, huilata siellä viikon kaksi ja arkana kurkistaa maailmaa.Kommentit

 1. Nää on just näitä juttuja, minkä takia itellä ei oo ollu kauheeta hinkua noihin harrastepiireihin, vaan tulee keksittyä koiramaista tekemistä ihan omin päin. Liikaa kaikkea negatiivista niissä hommissa ja just sitä turhan vakavaa egopelleilyä ("kyllä MINÄ tiedän, miten sen KUULUU mennä, ja pidän huolen, että muutkin tietää!") & selän takana jauhantaa (mikä siinä on nii vaikeaa puhua _asiallisesti ja suoraan_, jos pännii? En käsitä.), joskin toki aina on mahollista löytää myös se "maailman paras porukka", jossa moiselle egoilulle vaan nauretaan ja muistetaan se rentous. Kunpa ihmiset osais relata enemmän eikä tekis kaikesta nii samperin vakavaa pilaten samalla muittenki fiilikset.

  Huh, alko pänniä itteäki, ku erehty miettimään noita egoilijoita, niitä ku sattuu kuulumaan omaanki koira-aktiiviseen tuttavapiiriin, vaikkei me ite ees "seuraharrasteta". x) Parempi lopettaa miettiminen tähän paikkaan. Isosti tsemppiä täältä sinne. Ja sitä auringon lämpöä myös. Kyl se siitä helpottaa, usko pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sain tuolta toiselta joka toivotteli tervetulleeksi tietää etten ole ainoa lajissani johon kyseisen henkilön piikit ovat uponneet ja mahroton kun joku uskalsi sanoa eli minä henkilölle, muut vaan oli aivan hiljaa:) Lapsellista myös tuo että vailla valtaa poistelee mut heti piireistä,mä en enää leiki sunkaa tyyliin..

   Poista
  2. Ja iso kiitos piristyksestä ♥

   Poista
  3. Nonni, hienoa! Sieltä löytyy varmana sitä samanhenkisempää treeniseuraa, jolle uskaltaa sanoa asiat niiku ne omasta mielestä on. :) Onhan toi lapsellista, jos ei mitään kritiikkiä kestä. Ne on niitä seläntakana puhujia ne, jotka tolleen suuttuu siitä, ettei kaikki aattele samoin. Hiiteen vaan semmoset tyypit. Mähiskööt keskenään. :p

   Poista
 2. Tuo on asia jota en ymmärrä. Täällä meidän nurkissa on paljon tuollaista "my way or highway" tyylistä koulutusta, varsinkin jaoston omissa koulutuksissa. Enkä tasan ymmärrä miksi. Joka helkkarin koirakko on erilainen ja jokaisen kohdalla niitä koulutusteorioita pitäisi soveltaa tarvittava määrä. Mutta kun ei. Ehkä se on se vallanhimo. Tai jotain.
  Toivottavasti tiellesi osuu samanlainen mahtava porukka kuin tuo meidän toko-porukkamme. Sitä ei aina osaa itse arvostaakaan omia treenikavereitaan ihan riittävästi, mutta aina välillä sentään. Me olemme kuitenkin todiste siitä, että hyviäkin porukoita näistä piireistä löytyy...

  Toivottavasti kevätauringon myötä saat lisää tsemppiä treenaamiseen. Tai väliäkö sen treenin, eikös se onnellinen yhdessä puuhailu ole se pääasia:D
  Ja se, että aurinko lopultakin paistaa.

  VastaaPoista
 3. Juurikin,ota tai jätä. Ja se kuuluisa naama teoria,onko minulla naama joka
  sopii sinun katseltavaksi. Ja kyllä kyllä,ei aina väliä onnistuuko reenit,porukka antaa mahtavalla olemuksellaan sellaista voimaa ja intoa että sitä ei rahalla saa.
  Muistakaa kiitellä toisianne siellä ihanassa ryhmässä, että olette toisenne löytäneet ja jos joskus tulee kiviä eteen, niin eihän se maailma siihen saa kaatua. Eihän?

  VastaaPoista
 4. Syy miksi en täällä pyöri spl:n kentillä vaan yleisellä koirakoululla treenamassa jossa on erilaisia ihmisiä ja koiria. Muita ei tuomita eikä katsota pahalla jos ei jotain osaa tai koira ei aina käyttäydy fiksusti. Yhdessä autetaan toisiamme, oli koiran rotu mikä tahansa. Katsotaan kuin käy kun rupean käymään Porin palveskoirien kentällä, jäseneksi itseni meinaa ilmoitin jotta saan kentän vapaaseen käyttöön eikä tarvitse aina murehtia missä on tarpeeksi tilaa treenata.

  VastaaPoista
 5. Minäkin liityin koska haluan kentän ja siellähän saattaa olla paikalla
  muitakin ja saa ainakin häiriötä ja koirakin keskittyy paremmin kuin omalla pihalla.Tosin soitin tänään myös toiseen koirayhdistykseen ja voin sitten valita kummassa käyn,toisessa olisi hyvä kenttä ja toisessa..hmm ken tietää:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥