Juhannuksen jälkeen

Juhannus vietetty ja tuttuun tapaan rauhallisella sykkeellä. Puu töitä, saunomista ja poikien kanssa oleilua, ihan parasta noi ukot. Käytiin Tuulosella kolmisin ja haettiin raakaruokaa sekä pesaistiin auto. Perjantaina aamu alkoi loistavasti ja muuttui pelon sekaiseksi Jalon livistettyä pupun perään. Elämäni pisin kymmenen minuuttia ja tulihan se sieltä, mutta tottako pidän ukon ikuisesti kiinni. Niilo vaan katsoi että sinne meni, en hae, tulkoon ihan ite.

Punkkeja myös unissakin. Jalosta vetäisty yhdeksän viikonlopun aikana ja omasta mahasta yksi. Yöööök!!!
Netin mukaan kahden viikon aikana tapahtuu jotain jos tapahtuu. Tosin saattaa jäädä kytemään ja puhjeta vaikka vuosien jälkeen. Mukavaa. Ainakin kohta on sika kipee, joten tiedän miltä koirista tuntuu irrotuksen jälkeen. Suosittelen koirienne ja kissojenne tarkastuksen jälkeen tarkastamaan myös itsenne.


Tätä meillä käytetään ja olisiko vaikutusta että kaksi päivää jäi väliin aineen loputtua. Nyt sitä taas laitellaan. Tilaan tuolta myös muita tuotteita, esim Niilon nivelille Bio Synov ja molemmille Biocan monivitamiini kuureina sekä kaapista löytyy myös Eclipse B-vitamiini myöskin kuuri luontoisesti. Loistavia tuotteita.

Sää tiedotuksen mukaan tulossa tukala viikko töissä ja pitkä sellainen. Kuusi päivää, onneksi ei sentään yötä.
Sunnuntaina pitkästä aikaa pyrähdetään näytelmissä ja muuhun ei sitten oikein jääkkään viikolla aikaa.Illalla taidan kontata hikisenä kotiin ja rupsuttelen poikia ♥ Kivaa viikkoa, muistakaa juoda, juottaa vedellä !                                                Hau Hau n kesäiset uudet frisbeet

Kommentit

  1. Onko nuo frisbeet kestäviä? :P Meillä ei ole ollut kuin Rockylla yks punkki, Misu on toistaiseks säästyny niiltä kammotuksilta.

    VastaaPoista
  2. No pari päivää olleet ja vielä ainakin ehjät, laitan noi tosin leikin jälkeen huilaamaan :) Pallot saa lojua pihalla. Meillä kun aattelin niin Jalo kulkee tien laidassa lenkillä ja Niilo tien puolella, ja Jalon pää on aina puskissa, nyt tilasin ne yrttipannat, onko lie apua?? ainakin tää migreeni herkkä tyyppi saattaa saada piän kipeeks, mutta litkuja en uskalla laittaa. Hyvä te vähillä punkeilla, aineita??

    VastaaPoista
  3. Ei oo nyt käytetty mitään aineita, viime kesänä ei ollut yhden yhtä ko söivät valkosipulia. Nuo yrttipannat on aika voimakkaan hajuisia... Meillä kans nuo apinat möyrii puskissa, ollaan oltu onnekkaita kun ei tuon enempää ole ollut vaikka täälläkin punkkeja on jonkin verran. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥