Kesä harmit ja markkina tunnelmaa

Sunnuntai ja viikonloppu sujahti jälleen nopeaan. Eilen töissä oli markkina tunnelmaa myyjien vallatessa kylän kojuineen. Lettu rätisi ja tuoksu kiemurteli yhdessä vasta paistettujen muikkujen kanssa kaikkialle. Myös meillä oli asiakkaita ruuhkaksi asti. Ihanaa vaihtelua hiljaisiin talven päiviin. Heinäkuussa potti senkun kasvaa.

Murhetta riittää ötököistä. Kaksi vuotta sitten sairastettu Pogostan tauti ärsytti varmaankin kehoni reagoimaan voimakkaammin puremille. Pattia ja paukamaa kasvaa siellä täällä. Pisteenä sille iille eilen töissä jokin pisti farkkujen !!! läpi ja illalla miltei kaksikymmentä senttiä pitkä jana eteni polven purema kohdasta ylös. Soitto päivystykseen kertoi että joskus harvoin osuu imusolmukkeisiin ja siitä johtuen etenee. Kiva. Autossa matkalla Evolle en koskaan ole niin nopeasti liikkuvassa autossa sännännyt takapenkille nähdessäni minun puoleisessa sivulasissa jättiläis paarman. Onneksi en ajanut. Sitten vielä nypitään poikien punkkeja.

Grillattiin eilen jälleen. Lauantai hupailua ja kyllä pojatkin jo osaavat odottaa herkkuja tuosta kuumasta esineestä. Kiva muuten kun seuraava näyttely on tutussa paikassa ja pääsee shoppaamaan samalla. Tänään pakastin täytettiin jälleen ja nyt on pojilla millä mällätä. Ihania noi uudet isot pussit raakalihapullia kasviksina ja lihaisina. Helppo napata pussista sopiva annos sulamaan. Pöydällä sulaa aamuksi junior valmista, joka on hivenen kypsennettyä pakastetta, mutta poikien suosikkia. Jalo tykkää myös kovasti lohesta ja Niilo herkuttelee porolla, johon Jalon maku nystyrät eivät yletä. Moikka !

Hyvin varusteltu Evo


Kommentit

 1. Täällä on hyttysiä aivan hemmetisti ja pirun äkäsiä! Ehtoolla kun käy pihalla niin johan ne hyökkää kimppuun kauheella armeijalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olehan varovainen ja suojaudu ettei käy ku mulle :) Mulle tuli kammo loppuiäksi :) Ja pojista taas muutama punkki pois !!!!

   Poista
 2. https://www.facebook.com/mia.tiihonen.31?fref=ts

  Koirasi kuva.

  VastaaPoista
 3. Laiton henkilölle viestiä, kiitos sinulle ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥