Kesäkuu vielä vaeltaa

Kuinka aika rientää, taasen perjantai sekä viikonloppu. Työkaveri iskelmä festareilla ja ukko huomenna rautalanka sellaisilla. Mun festarit löytyy huomenna poikien kanssa oleilulla, saunotaan, syödään hyvin ja ulkoillaan. Illalla köhmitään rykelmässä sohvalla :)
Tajuton kuumuus häipyi, heippa ja tervemenoa. Ihan älä ota kiirettä takaisin. Töissä pamahteli siihen malliin että taskari suussa purettiin kuormia ja puhelin ei sen koomin ole toiminut. Luulevat pian koko paikan olevan suljettu.
Tänään livahdin hieman aiemmin ja pojat riemastuivat päästessään uimaan. Jalokin osaa jo. Voisi jopa mainita että erinomaisen hyvin.
Autossa odottaa paketissa tilaamani yrttipannat apteekista, pakko kokeilla migreenin uhallakin. Niilosta vieläkään en ole poiminut pitkään aikaan, Jalosta pari per päivä ja aina pään/korvien alueelta. Voisiko olla että valkosipuli ( koirien ) ei yllä vaikutukseltaan päähän. Blondin villi teoria.

Huomenna ennen lähtöään ukko heittää Jalon töihin ja melkoisen runsaasti poikennut mitä erilaisimpia koiruuksia kaupalla. Kuinkahan ukko suhtautuu jos paikalle pökähtää karvainen kaveri ? No niin, joo, laittasko ihan varoiksi lapun oveen, Jalo rakennuksessa !


Kommentit