Sateiset mietteet

Alkoi satamaan ja äsken oli mieluinen ilma minulle. Hieman tuulista ja pilvistä, tokoillaan. Jalosta sulkeutuu innokas oppilas. Ollaan ahkeroitu viiden sarjoissa liikkeestä maahan menoa, seisomista, paikalla oloa, hieman kapulaa, esteitä ja liikkeestä pysähtymistä. Ja kuulkaas ihan joka toinen päivä parin viikon ajan.
Hui kuinka tuntuu vatsanpohjassa viikonlopulla oleva päänäyttely. Olisi kiva olla messissä, vaikkapa seuraamassa. Tuttuja tapaamassa ja ihan vaan nauttia fiiliksestä.
On kuitenkin töitä lauantaina ja aikasti kaukana poiketa tuosta vaan. Tokoa mennään heinäkuussa katsomaan ja sitten Keski-Suomen näyttelyyn tottakai.
Lehtimäen leiri kiinnostaisi, mutta pahin mahdollinen aika töiden kannalta. Vilkkain kuukausi ja meitä tarvitsee olla molemmat myyjät paikalla ja sekään ei tunnu välillä riittävän. Onkohan siellä mahdollista vierailla vaikka lyhyen aikaa ja kuinka kaukana tuo paikka mahtaa täältä käsin olla?? Ja onko kukaan teistä ollut Lehtimäellä, kokemuksia?

Tässä sainkin kommentti palstaan viestiä että Jalon kuva kaapattu jonkun FB sivustolle ja tarkemmin asiaa tutkittuani napattu täältä bloggerista. Vielä kun pengoin lisää tuon immeisen kavereista lötytyy yhtä outoja tyyppejä, joiden sivut olleet vain kuukauden kaksi auki. Sieltäkin löysin sakuja, bernejä ym..kenen koiruuksia lie ja sitten näillä tyypeillä on vielä lapsien kuvia ja itse tuskin kuvien ( kenen kuvien ) perusteella tuskin kahtakymmentä käyvät. Maailma on erikoinen. Sateisiin tunnelmiin heippa ♥
Kommentit

 1. Hmmm, me ei siis treffata nyt viikonloppuna jos te ette kerran tule tänne mutta näemme siis TOKOttamassa? Te osallistutte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä viitataan ensin päänäyttelyyn jonne sanot että ette mene -> SPL päänäyttely joka on juuri nyt Raisiossa, oletan?
   Toinen viittaus on lauseeseesi "tokoa mennään heinäkuussa katsomaan" jonka oletan olevan SPL TOKO SM 13-14.7 ?
   Oletinko nyt ihan väärin?

   Poista
  2. Mä oon blondi pirkista siis purkista, joo just näin, ei osallistuta tokoon, no camoon SM, ei olla ihan sillä tasolla, kattomaan ja tuttuja varsinkin, tuutko paikalle, ja siis sä oot ny siellä Raisiossa, harmi kun en päässyt, jos sitten Keski-Suomessa?? Ai kun oon toope :)Nauttikkaa

   Poista
  3. Jep, me olemme menossa joukkueen voimalla tokottelemaan. Siellä siis näemme.

   Poista
 2. No höh, mitäpä niitä kuvia täältä kaappaamaan. Minä käyn täällä niitä ihastelemassa ja kuulumisia lukemassa, siksihän blogit on olemassa :) Mukavaa sateista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja kun lisäis ees mistä kuva on, mutta nää pitää niitä ominaan :(
   Täälläkin sataa, annoin sataa ja ulkoiltiin ja sitten saunaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥