Ja me ukot uitiin

Olisi niin paljon kirjoitettavaa ja niin vähän aikaa. Aloitellaan uinti reissusta Leppävedelle. Hieman tosiaan epäilin Jalon menemistä veteen, mutta turha pelko. Jalo sai oikein tunnustusta reippaudesta ja rampilla kääntyminen sujui valtavan hyvin. Pojat uivatkin aiottua useamman kierroksen ja Niilo innostui täysin. Jalon suihkuttelun aikana ukko sieppasi lelun ja kipitti altaan reunalle, mennäänkö taas. Mennäänkö?

Suosittelen kaikille, jotka haluavat hieman hemmotella koiraansa ja suoda terve tulleen piristyksen arjen rutiinien keskelle. Tosin useat koiruudet hoitavat myös terveyttään uimalla ja Niilon nivelille uiminen useammin  tekisi valtavan hyvää. Aivan varmasti talvella tulemme tekemään uuden reissun. Yllätyksenä paikassa on laadukas valikoima raaka ruokaa, öljyjä sekä kaikenlaisia muitakin tuotteita. Suosittelen.

Toinen iso asia mikä meille tapahtui sunnuntaina oli toko koe ja ykköstulos pisteillä 164 ja siitä teen aivan pian oman postauksen yksityiskohtaisesti. Kaikki ne illat rännässä ja tuulessa, kaiken vaivan arvoista. Ihan kaiken. Palaillaan ihan pian ♥







Kommentit

 1. Kiva kun ukot nautti ja uskaltautui molemmat uimaan! :) Meillä aikoinaan Rico ei uskaltanut Hyvinkään uimalassa uida. Kingin sai veteen lelulla, mutta varovainen sekin oli. Liekö se kloorin haju vai ramppi.

  VastaaPoista
 2. Tuolla klooria ei haistanut lainkaan, koska käyttää sitä ministi, hiekkasuodatin :)
  Jalokin meni ihan että, no vettä vaan :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! :)

  Arvasinki, että hauskaa teillä tulee olemaan. :p Näyttää olevan tosi samanoloinen allas, mitä Oulun jo suljetussa uimalassa oli: aika pieni, mut silti tarpeeks iso muutamalle koiralle ja varsinki yhelle uimahullulle järven korvikkeena aateltuna. :) Sielläkään ei kloori haissut eikä sitä kuulemma vedessä hirmuisia määriä ollutkaan, vaikak jonkin verran on pakko laittaa. Voi hitsi, kai se on iteki tehtävä moinen reissu vaikkapa Hyvinkäälle tossa talven mittaan...

  VastaaPoista
 4. Ei ollut kauheen iso, mutta ihan sopiva kuitenkin ja alussa ukot uivat yksin, Seuraavalla kerralla opittuaan pääsevät molemmat peuhaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Kahestaan se on varmasti vielä kivempaa. :)

   Poista
  2. Tai mennään kaikki Hyvinkäälle ja heitetään koirat altaaseen ja poistutaan paikalta :)

   Poista
 5. Onnea ykköstuloksesta!
  mukavalta näyttää tuo uinti.
  Meillä olis yks "uimahullu"
  täällä. Ja kun tota ikääkin on
  jo 6v niin olis nivelille hyvää liikuntaa.
  t Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti ja yllätyin kuinka luontevasti ukot oppivat altaassa uinnin :) Toivottavasti lähelläsi on uimala, jossa voisit käydä kokeilemassa ♥ Ja kiitos onnitteluista :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥