Pyhäinpäivän aikaan

Viikonloppu solahti suloisesti ulkoillen ja reenaten. Reenattiin Vääksyssä parkkipaikalla ja häiriöksi vapaaehtoisesti soluttautui nainen kirkumalla tuollaisista koirista yleisillä paikoilla. Kiitos kovasti avusta. Saa tulla toistekin. Ja jos oikein muistan, me tapasimme pari vuotta sitten Vääksyssä samoissa ihanissa tunnelmissa.
Reenattiin Tuuloksella aluksi kiertelemällä kauppa keskuksen ympärillä ja solahdettiin sitten parkkihalliin, jossa yllätys sentään oli käynnissä kirppis. Nou hätä ja eikun sekaan. Sulavasti kaartelimme pöytien ympärillä seuraamis käskyllä ja aika uskomatonta että ukko tapitti koko ajan mua ja jätti pöytien houkutukset omaan arvoonsa.
Pudotin sen liikkeestä maahankin siellä ja sekin sujui loistavasti. Sitten taas iskee se kolkko kohta elämässä, kisat. Kisat parin viikon päästä ja sittenhän ei taas maahan menosta olla kuultukaan ja mikä paikka, eiks täältä saa tulla vastaan. Ihan tottako, ei !
Onneksi veden haltijat jättivät meidät rauhaan ja saimme tallustella kostean raittiissa säässä. Aivan valtavan mukava hengittää tuollaista raikkautta. Talvi voit ihan huoletta peruuttaa.  En kaipaa sinua vielä. Tammikuussa voit tuoda kaksi senttiä lunta, kaksi astetta pakkasta, runsaasti aurinkoa ja iltaisin saattaisin nauttia tähdistä ja kuutamosta.


Kommentit