Liikunta haaste

Otin haasteen vastaan ja olen jo aloittanut merkitsemään liikkumisemme ylös. Eli tallennan ne suoraan blogiin, kätevää. Matkoja on hieman vaikea laskea kilometreissä, koska vaellamme pelloilla, metsissä, teillä ja ojan pohjilla. Varsinkin aamulla pimeässä tie oli niin peiliä ja auton ilmestyttyä valokeilaan pompahdimme suosiolla ojaan. Metsässä olikin jo huomattavasti helpompaa, koska reitti on tuttu ja pahemmin ei tule kompasteltua.

Huomenna täällä maalla olisi Joulunavaus ja saatuani kaikki reilaan ja tytöt asemiin lähden kotiin. Ihan vaan lähden. Saunomaan ja viikonloppu vapaalle. Tiedän ettei olisi ihan aiheellista, mutta kun ei jaksa, niin ei. Ja eikös se ole niin ettei kukaan ole korvaamaton. Paitsi minä pojille. Toivottavasti ♥


Kommentit

 1. Olen miettinyt myös pitäisikö ottaa tuo haastevaastaan ja aloittaa ensi viikolla. :) Puhelimessa sport tracker jota muutenkin käytän aina silloin tällöin lenkeillä.

  VastaaPoista
 2. Ota vaan, ois kiva kuulla teidän retkistä, mä laitan toko tuokiot ja muut kanssa. Kilsoja tosin en saa sillai, ku ei oo kojetta. Ja tää viikko aika kauhee, pakko oli blogata kesken työpäivän ku pää meinas jo hajota :)

  VastaaPoista
 3. Kuule, ostapas Icebugit (nastakengät), nii johan loppuu liukastelu. Mulla on kahet ja tykkään niin maan mahottomasti. Ilman nastoja lenkit on tähän aikaan vuodesta yhtä murhaa, vaan noillapa ei kaadu, vaikka yrittäis. :p

  Rentouttavaa viikonloppua sinne! Toivottavasti huomenna fiilis on jo parempi. :)

  VastaaPoista
 4. No juurikin Tuula kehoitti noita hommaamaan, taidan alkaa katsella tarjouksia,ovat siis kahden mimmin suusta loistavat, uskotaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toivottavasti, ton liikkeen asioissa ilmeni sotkua, ilman omaa syytä, niissä perustamis kirjoissa :(

   Poista
  2. Kannattaa uskoa, sillä totta se on. :)

   Kurja homma. :( Mut kuule, asioilla on tapana järjestyä! Niin tulee järjestymään toikin asia, varmasti.

   Poista
  3. Kiitos, nyt unohdan viikonlopuks ( vapaa ) kaikki sotkut ja nautin kaikesta kivasta ♥

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥