Pientä kipuilua ja reenii

Reeniä ja kipeitä jalkoja tai jalkaa. Useita vuosia kuljettiin kunnialla, mutta nyt Niilon koipinen ei meinaa toipua. Kuvauttaa varmaan pitäisi, mutta mitäs sille nivelrikolle tekisi. Ollaan nyt syöty kuurina tabletti/öljy seos ja tänään aloiteltiin ystävän lähettämä voimakkaampi msm kuuri. Kipulääkkeena Rimadyl tarvittaessa. Harmittaa vietävästi ja vaikeinta onkin kertoa ukolle että ottaisi rauhallisesti, ei ota kuitenkaan. Onneksi tokoa voi tehdä hiljaa ja rauhassa rasittamatta jalkaa. Jotainhan sitä on tehtävä ettei toisen pää hajoile.

Toivottavasti me vielä nähdään itsemme pokkaamassa TK2 kaiken uurastuksen jälkeen. Älkää nyt käsittäkö väärin, se ei maailman tärkeintä, vaan terveys, mutta Niilo elää harrastamisesta ja ihan oikeasti rakastaa tekemistä. Tulevat uudet säännöt kirpaisivat jo etukäteen ja niihin tuskin olemme koskaan valmiita, hypyt saavat mennä noine hyvineen ja kapulat, nyt emme niihin kykene.

Jalon Bh reenit taasen sujahtivat loistavasti. Oikeasti ukko taitaa tykätä enemmän erilaisesta reenistä, joka tehtiin nyt kaupungilla. Seuruuta, paikkamakuu keskellä toria, seinään kiinni jättö ja toisen koiran ohitse kulku. Kaikki seuruuta lukuun ottamatta meni hyvin. Seuruussa haittasi selkeästi maasta pulpahtelevat tuoksut. Nyt keskitytään kivan tekemiseen. Piipahdetaan ehkä kentällä, mutta vain ja ainoastaan kivan kautta. Sitten saatiin ohjeita lomasta ja edelleen sen kivan jatkamisesta. Jospa sieltä jostain kuoriutuisi jälleen innokas oppilas.


Kommentit

 1. Voi Nipa <3 toivottavasti menee pian ohi. Miten teillä siellä paistaa aina? Rimadyl on hyvä lääke,ainakin meillä toimi.Pari "kuuria" antanu jalka vammoihin.

  VastaaPoista
 2. Just juttelin Tuulan kanssa ja antanu tosiaan 150 mg viikon ajan eli kuten sanoit mun annostus
  oli todellakin liian pieni, eli lääkettä kehiin :)

  VastaaPoista
 3. Niin ja ei täällä aina paista, mutta juoksen heti ulos ku paistaa jos oon hollilla :D

  VastaaPoista
 4. Voi Niilo kun olet liian reipas <3

  VastaaPoista
 5. Paranemisia Niilolle <3
  Loma treeneistä tekee koiralle hirmu hyvää. Meillä on vuodess 1-2 kertaa 1kk tauko tottistelusta. Yleensä keväällä/alkukesästä yks ja joulun tienoilla toinen. Koira tekee ihan eri mielentilassa loman jälkeen. Lomailun aikana keskitytään muihin hommiin, kesällä esim jälki, talvella jos on lunta veto hommia ja kunnon kasvattamista ja ylläpitoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tarttee todella Jalolle suunnitella lomailuu, Niilo saa jalkansa kanssa
   huilia nyt viikon verran kevyellä otteella. Jalo jotenkin alko kammota koko
   kenttää, ilolla sisään, käsky, tahtooooo pois. Nyt ois kivat pyöräily kelitkin vielä
   ja huomenna Jaltsi pääsee metsään juokseen tyttöystävän kanssa :)

   Poista
 6. Se on totta, ei valita koskaan ja aina into piukeena :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥