Tottista ja pistoksia

Ensimmäinen piikki cartrophen hoitoa kotona saatettu nahan alle, kiitos ystävän opastuksen. Vielä en juurikaan ole eroa huomannut sillä niin energinen ukko Nipa on ettei sitä millään pysty pitämään kurissa. Tosin ollaan ulkoiltu pehmeillä alustoilla, metsissä ja pelloilla. Eilen tehtiin harjoituksia, koska palloja alkoi lennellä siihen malliin että tehdään, mami pliiiis.

Töiden jälkeen Jalo pukersi Bh-koulutuksessa kahdeksikon ihmeellisessä maailmassa, seurailtiin, ohiteltiin ja paikkamaattiin häiriön alla. Ihana nuori herra Otto häiriö.
Melkein oli havaittavissa onnistumisiakin ja vaikka ei ikinä saataisi koetta aikaiseksi niin harjoitukset ovat loistavia ihan sovellettuina arkeen ja koirien kohtaamisiin teillä.

Kokeesta puheenollen, olen ajatellut Niilolle ensi kuuksi koetta jos ja kun jalka kuntoutuu. Olisi lähellä ja nyt tekisi mieli avata solmu avoimeen ja vaikka emme ykköstä saisikaan, niin kokemusta rutkasti. Ei menisi peikko paholainen sotkemaan intoa. Paikkamakuuta vielä petrattava ja kapula on mikä on. Välillä onnistuu, välillä huonommin, mutta jos sattuisi hyvä päivä kokeeseen.

Tuossa ne nyt tuhisee masut täynnä muonaa ja siankorvia. Aamuisin on niin ihanaa työntää nenu unen lämpöiseen koiranpoikaan/poikiin. Se tuoksu, yön lämpöinen viivähdys. Onni.Kommentit

 1. Tiedän tunteen. Vaikka ei millään tekisi mieli herätä, pitää kuitenkin alkaa tunnustelemaan missäs päin kainaloa tai sänkyä kissakaverit nukkuvat. Pian joku tunkeekin jo naamalle tai rinnan päälle tuhisemaan kuten Kreeta tänä aamuna <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti cartrophenkuurista on apua - Niilolle kovasti rapsutuksia <3

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi! Liityin lukijaksi ♥ tässä oman saku valkkarin elämästä kertova blogi -> http://nalahauva.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lisää luettavaa ja kiitos ♥

  VastaaPoista
 5. Miten Niilo nyt voi? Rapsutuksia molemmille koiruuksille :) p.s: muistahan kommentoida sitä miun blogitekstiä. Mielenkiinnolla odotan mitä pohdintoja/kokemuksia sinulla on asiaan liittyen.

  VastaaPoista
 6. Juu asia vireillä :) Niilo voi paremmin, mutta tänään ihan hiukan ontus metsän
  jälkeen ja meni onneks ohi. Kaks pistosta takana, nyt jännään päästäänkö
  kokeeseen, monessakin mielessä :D Rapsut myös Rexille ♥

  VastaaPoista
 7. Teille on haaste. :) http://luuhullut.blogspot.fi/2014/11/kuvahaaste.html

  VastaaPoista
 8. Your style is very unique compared to other people I have
  read stuff from. I appreciate you for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just book mark this web site.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥