Valaistumisia

Hurjan kylmää ulkona, meinaa ihan viluttaa urakalla. Jalon kanssa evoilimme tänään kavereiden kanssa ja siellä pukeutuminen oli kohdillaan. Huomenna mennään Niilon kanssa avoimen liikkeitä reenaamaan ja Jalon BH koulutus jatkuu kaupunki osuudella. Kenttä me kierretään kaukaa ja tehdään jotain ihan muuta. Saimme vinkkejä jälkeen ja kun tästä irtoisi aamuisin tekemään sen, mutta väsymys polo meinaa ottaa niskaotteen.

Kuinka muuten valaistutte näin pimeän hyökättyä kimppuun?  Ukoille ostin pantoihin kiinnitettävät turvavilkut ja julius valjaissa on melkoisen hyvä heijastin. Itse sujautan monasti reenitakin heijastimien vuoksi ylleni ja lisään vielä ystävältä saadun saksanpaimenkoira heijastimen killumaan.
Otsalamppu viimeistelee syksyisen muodikkaan kokonaisuuden.
Ja todellakin kuvissa näkyy ensimmäiset oikeat hiutaleet, siis lumi sellaiset. Tästäkö se alkaa?

Kaikkien kommentteja heijastimista jättäneiden kesken arvotaan turvavilkku, eka kommentti on numero yksi jne. Voiton osuttua voit jättää yhteystietosi viestillä tai kommentti osioon valmiiksi.


Kommentit

 1. Meillä on koirille heijastinliivit ja sit vielä semmonen nauha joka laitetaan koiran kaulan ympäri, tarrakiinnityksellä. Mä oon vähän kaavaillut hankkivani Hurtan heijastin huivin, on aika kivan näkönen. Mettällä noi liivit on kätevä, varsinkin näin metsästysaikaan jos sellasessa paikassa liikkuu.

  Täällä iltasella pimeellä heijastinliivit, itellä joku heijastin, Rockyn yhessä pannassa on se armeijankin käyttämä orbiloc valo. Täytys olla molemmilla, kun tuo on hirmu kätsy. Ostettiin joskus rauniotreeneihin niin näkee missä koira menee. :)

  VastaaPoista
 2. Fitolla ja Iisalla heijastinliivit ja Ringolla heijastintakki johon tein vuoren kun ajattelin että sillä tulee kylmä :D sitten ostettiin ruotsista djur magazinetista jotkut pikkuvalot pantoihin kun halvalla saatiin :D Iisalla on valjaissa hyvät heijastimet, Fitolla ja Ringolla on niissä erillinen. Kovin ollaan heijastinpainoitteista porukkaa :D

  VastaaPoista
 3. Lunta!?! Eiiiihh!!
  Rakilla on heijastavat valjaat (leveät, keltaiset ja heijastavat, kerrassaan mahtavat) ja mulla otsalamppu sekä keltaiset heijastinliivit. Mä olen täysin in laaav mun otsalamppuun!!! Paras lamppu ikuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta EI :D Mun kallis otsis on hukassa, mutta hyvin asiat teilläkin :)

   Poista
 4. Äffällä on heijastin liivi ja sit joskus panta on heijastava.Ja onhan noissa hurtan valjaissakin heijastimet. Sit kaulassa roikkuu sellanen vilkkuva sydänvalo,punanen. Olen joskus laittanu sille led-valonkin kaulaan lisäksi. Itellä sitten onkin noi heijastimet vähän huonommat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli nyt sulle hommaan, eikö reeni liivissä ole, pue se yllesi :)

   Poista
 5. Voih ja meillä ei ole mitään pilkkua tai välkkyä.Koko akka ja koira on ihan pimeänä.Omaa saamattomuutta mutta metsässä kuljetaan.
  Mukavia juttuja käyn lukemassa.
  T.Maarit .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta nyt sait yllä olevista kommenteista varmaan ajateltavaa
   ja heijastat itsesi ja koirasi. Jos koira kulkee vapaana metsässä ja jotain
   sattuu sitä on vaikia nähdä :)

   Poista
 6. Yhyy, jäi osallistumatta arvontaan (tän siitä saa, ku pitää blogitaukoja), mut vastailenpa silti kysymykseen. :) Meillä on aika usein käytössä vähintään koiran heijastinliivi ja meikäläisen kuteissa sitten valituista vaatteista riippuen heijastimia vähintään yhestä useampaan. Aika monista housuista ja takeista löytyy ihan kiinteitä heijastinpintoja. Jos koiralla on lenkillä valjaat (aina ei oo), mukana kulkee yleensä myös Orbilocin vedenkestävä turvavalo (ja valjaiden omat kiinteät heijastimet). Ostin äskettäin toisen, ku oon niin paljon tykänny keväällä hommaamastani. :) Mulla on myös urheiluliikkeestä ostettu ranteeseen laitettava led-valo, jota käytän valaisemattomilla metsäosuuksilla. Yleensä pimeän ajan lenkit tulee kummiskin hoidettua valaistuillla alueilla.

  VastaaPoista
 7. Mä vastasin tähän, vastasin töistä, mihin mun vastaus joutu :O Tein sen
  vielä kahdesti !! Tää bloggeri toimii joskus miten sattuu, mutta kiitos ja vastailin sulle että
  toi ranne versio kiinnostaa itteenikin :)

  VastaaPoista
 8. Blogger osaa yllättää. :) Ja joo, ainaki Lahen Karisman Stadiumista saa niitä rannevaloja.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥