Kuvauksissa

Me todellakin kävimme kuvaamassa viralliset ja kennelliiton tuloksia odotellessa . Niihin palaamme vielä. Kuvaus oli iltapäivällä 16.30 ja heräsin kukon laulun aikaan antamaan aamiaisen Aapolle ettei päivä menisi kovin pitkäksi. Kuvaus kesti kaikkiaan tunnin verran ja paikalla oli lääkärin lisäksi kaksi harjoittelijaa. Kuvista saatiin suoria ja selkeitä. Heräämispiikin jälkeen Aapo pienen torkahduksen jälkeen vaappuikin ulos omin jaloin ja nukahti saman tein autoon. Hoitelin matkalla kauppa asiatkin uskaliaasti ja ukko jatkoi uniaan.

Oikeastaan vasta illalla yhdentoista aikaan pieni purkillinen viiliä maistui ja rapsuttelut. Illan aikana kutiteltiin leuan alta ja siliteltiin sen verran hämillään tuntui poikanen olevan tilanteestaan. Aamulla oltiinkin jo pirteinä vastaanottamaan uusi päivä ja ruoka maistui.

Kuvauksiin ja nukutuksiin kannattaa varata aikaa parisen tuntia. Ruokailua tulisi vältellä 10-12 h ennen kuvausta. Heräämisen aikana koira olisi syytä vaikkapa kietaista vilttiin. Luonnollisesti koiran tilaa kannattaa seurailla päivän/tai meillä illan aikana. 
Kommentit

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥