Petipuuhia

Kuinka teillä nukutaan ? Meiltä löytyy kaksi kovanlattian miestä ja yksi kokeilunhaluinen mies. Niilo aloittaa yönsä aina lakanoitten välistä vieressäni, urahtaa, pieraisee ja nukahtaa. Seuraavaksi se seilaa loppuyön kolmen pedin välillä. Yhdellä pedillä nukutaan pää kenossa lipastoa vasten, yhdellä tassut seinää vasten ja yhdellä niin levällään kun venyy.Jalo nukkuu kahdessa paikassa, kahden lipaston luona ja aina lattialla. Mitään ylimääräistä lakanan/maton roipetta alla ei saa olla. Aina kyljellään, ei koskaan selällään tai missään muussa asennossa.

Aapo tykkää salaperäisestä onkalosta eli mun sängyn alusesta. Ihan parasta on jos sängyn reunan vielä peittää viltillä ja viltin alta saa työntää takatassun kärjet rohkeasti näkyville.  Aamulla heräämisen jälkeen saankin nostaa koko petini ilmaan että saadaan " mä en oo täällä, mörköjä ei olemassakaan " ulos kolostaan.

Päivällä töissä ollessani Niilo nukkuu sohvalla selällään vallaten koko sohvan.  Unipedit rakentuvat meillä karvaisista alusista ja tarpeen mukaan päälle heitellään erilaisia vilttejä.  Millaista teidän yöelämä on ? 
Karvaaluset on muutoinkin loistavia, auton takakontissa, hierontaan mukaan, mökkireissuille, näyttelyihin ja ihan vaiks mihin. Konepestäviä ja helposti kuivuvia.

Kommentit

 1. Noi on just hyviä! joka paikkaan! mahtuuko sulla koneeseen tommonen? Minkä kokoisia ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtuu mä ostan yleensä sellasen joo että kahdesta menee takaboxiin ja muuten nukkuun mahtuu sakun kokonenkin ❤

   Poista
  2. Näyttelyissä ne leikkaakin sopivan kokosii ja Tampereella Nekalassa on valtava valikoima 😊

   Poista
 2. Meillä ei ole sänkyyn asiaa. Rocky nukkuu miehen puolella sängyn vieressä lattialla. Häjy sängyn päädyssä ja Tara häkissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😊 ovatko yrittäneet sänkyyn noh ei meillä jalo varsinkaan edes halua petiin 😊 mutta lähellä teillä kuitenkaan nukutaan ❤

   Poista
  2. Aina toisinaan koittaa jos sais luvan, mutta ei tuu jos lupaa ei heru. Vanhalla herralla on etuoikeuksia ja se saa välillä tulla jos lakanat on vaihtoon menossa ja se osaa olla rauhassa. :) Mutta makkarissa kaikki nukkuu ja jokainen on löytänyt itselleen mieluisan paikan nukkua. Tara menee viimeisen pissatuksen jälkeen suoraan häkkiin, se on hänen paikka. <3

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Pentuni Nico nukkuu joskus sängyssä, mutta nykyään useimkiten lattialla, eri paikoissa. Jos herään ja käyn kylppärissä, koira on eri paikassa kuin lähtiessäni, ja meinaan kompastua.. Mielipaikka on ilmastointiventtiilin päällä, vaikka nykyään ei hän enää mahdu siihen kokonaan.

  Kimi-koirani nukkui yleensä joko lattialla sänkyni pään vieressä, tai sitten sängyn jalkopäässä, ja usein selällään. Jos heräsin keskellä yötä, siinä oli aina koiran masua rapsutettavana.. Kimiä on kova ikävä vieläkin, vasta on reilu kolme kuukautta hänen poismenostaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Nico ♥ Olenkin innolla lueskellut blogiasi ja katsellut pentusen kuvia :) Lyhyt aika vielä
   Kimin poismenosta ja onko mikään edes pitkä aika, kipu ja suru haalistuu mutta kauniit muistot säilyvät aina ♥

   Poista
 5. Hahaa, voi Niilo mikä äijä :D Kissat toki nukkuvat palvelijoidensa kainalossa, päällä tai jalkojen seassa. Talvella mahdollisesti jopa vähän peiton alla <3

  VastaaPoista
 6. Niilo on just äijä ja tietää sen 😊 kissan vieressä on kivaa ku mahtuu sänkyyn muutakin ku mahapuoli 😊

  VastaaPoista
 7. Meidän Maya nukkuu häkissä. Muuten siellä ei ollakkaan :) (jos kiinnostaa, niin minäkin aloitin blogin kirjoittamisen, mun seefferistä paimenkoiramaya.blogspot.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mayalla on siellä oma pesä ♥ Todella kiinnostaa, oikein etsin uutta
   mielenkiintoista luettavaa, kiitos :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥