Juokse henkesi edestä,aurinko paistoi


Jänis..kö?


Niilon aarteet

Ihan varmaan tontun koti

Heti aamusta sännättiin metsään ja muutama muukin oli keksinyt syrjäisen paikan.Siellähän vilisi ihmisiä ja haukkumista kaikui siellä täällä.Kyllä koira immeiset jaksaa ulkoiluttaa itsestään herkut,koirillahan ei mitään ongelmia painon suhteen tule olemaankaan.Siitä pitää huolen ravinto valvoja,joka mittaa,punnitsee,laskee vitamiinit suhteutettuna kulutukseen.Ollapa mullakin sellainen guru.

Poromix sitten sai Jalon ( siis ahmatin) irvistelemään ja kuppiin jäi ja Niilo taas ( syö millon huvittaa) rakastu muonaan.Outoa.

Pitäisi ostaa Nikoniin zoomi objektiivi,valinnan varaa ja hintoja on niin paljon että alkaa olla sekaisin.
Tällä nykyisellä objektiivilla saa hurmaavia ( jos paistaa) potretteja,mutta kohteen liikkuessa alkaa vaikeudet ja  kaukaa otetuissa kyselee onko tuolla muurahainen?
Mikä myrsky sieltä saapuu,aamulla oli kaunista ja loppui lyhyeen kuin kananlento.Sellasta harmia se sää innokkaalle kuvaajalle teettää.

Kommentit

  1. Siellä on tainnut aika moni käydä tänään auringonvalon toivossa kameran kanssa lenkillä! ;)

    Vai jäi teiltä toiselta poromixit kuppiin. Meillä se vedettiin muutamassa sekunnissa alas xD Kokeiltiin kanssa ekaa kertaa toissa viikolla. Kivan vaihtelunhan tuo poro tuo kana- ja luumixeihin. Mutta jos ei maistu, niin ei maistu :)

    VastaaPoista
  2. Yritin vielä illalla ja ei kun ei,Jalo siis inhoaa sitä! Niilo veti toisenkin annoksen,Jalo tuttua kanakasvismixiä!
    Joo aurinko kiusoitteli ja häipyi aina metsän taa:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥