Laatuaikaa pojilleTäällä ollaan oltu kesälomalla pari päivää,kyllä luitte aivan oikein.Sään puolesta tämä ei joistakin kylmän kalseista kesistä eroa.Valokuvat eivät päätä huimaa,synkkiä.pimeitä tai valottuneita liiasta säätämisestä.
Eilen tankattiin Faunattaresta pakastin täyteen barffi ruokaa ja taas on pojilla millä mässäillä.Uutena makuna tästä sarjasta otettiin mukaan lammas/riisi,kana/kala aiemmin maistunut loistavasti.

Lisäksi herkkua kana/kasvismixiä,kalkkunaa luineen ja kasvis mössöö.Uuniin tungetaan vielä kalkkunan jauhelihaa parsalla ja pavuilla.
Tänään hihnalenkillä tunnin verran ja perään metsäilyä toinen mokoma ylämäki treeneineen.Pieni kahvitauko ja tokoilemaan.Jalon ohjelmassa liikkeestä maahanmeno,paikka makuu ja pitkää seuraamista.Sitten käperryttiin nyhjäämään sohvalle Jalon kanssa,ihan parasta..Ikuinen energia pakkaus Niilo ei malttanut sisälle tulla vaan säntäsi isännän avuksi sahaamaan ja tietenkin pallo lähti mukaan.
Ihanaa viikonloppua kaikille ja mahtavaa olen saanut kaksi uutta lukijaa.Mielenkiintoisia tuttavuuksia,joiden blogit kiinnostavat aiheillaan.

Kommentit

  1. Täällä varmaan se toinen uusi stalkkaaja - terve vaan! Sulla on oikeanrotuiset koirat, joten eihän tätä voi jättää seuraamatta ;) Onpahan komeat pojat sulla! Viikonloppuja sinnekin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥