Tervehdys messaristaMessari näytti monella tapaa hyvät puolensa.Messukeskukseen oli liikuttavan helppoa löytää ja paikoitustalosta löytyi yllättävän hyvin tilaa.Hallissa oli väljät käytävät ja riemukasta oli se että kehässä oli kerrankin tilaa juosta.
Ihan ei tietenkään tavoitteeseen päästy ( kyllä,tähtään korkealle) mutta ERI ja SA lämmittävät mieltä.Ihanaa oli myös se kuinka olemme selkeästi harjoitelleet oikein ja edistystä tapahtunut.
Arvostelusta poimittua, oikeat mittasuhteet,erittäin hyvä pigmentti ja tummat silmät,erittäin hyvät kulmaukset,korvat hyvät sekä ylälinja sekä lisäksi hyvä liikunta KIITOS!

Tauolle on hyvä jäädä hyvillä mielin.Nyt voikin keskittyä täysillä tokon liikkeisiin sekä BH-kokeen rataan.Tosin tässä on monta viikonloppua kotosalla ennen tammikuun koitoksia.Kuinkahan käy,kun on niin mukavaa heittää reput takapenkille ja antaa palaa.
Joulukuu käynnistyi samalla tihkuisuudella kuten marraskuukin.Uskotaan kuitenkin pieniin joulun ihmeisiin ja saattaahan se tonttukin kurkistella tuvan takaa.Kivaa alkavaa viikkoa ja Onnea kaikille messarissa olleille!

Kommentit