Räntäsade rokkia

Evolta lumet häipyi paikoin kokonaan

Tämä ei voi olla totta! Aamu lenkkeilystä on tullut melkoista extremiä.Kello 07.15 pukeudutaan erinäisiin varusteisiin sadetakkia myöten,otetaan kaksi sakua,otsalamppu ja varoiksi suoja.Haasteena sysipimeä metsä,josta liutaan kylätielle vetistä jäätä pitkin ja jatketaan liukuilua pari kilometriä ennen pellolle päätymistä,jossa odottaa koivet imevä rapainen kosteus.Tässä vaiheessa sontikka on missä lie,meikit poskilla,toinen käsi kipeä toisen koirista vetäessä hajujen perään ja jalat märkääkin märemmät ynnä olo kuin uitetulla rotalla.
Silmien eteen on pakotettava jotain ihanaa viime kesältä,vaikkapa mieletöntä riemua..

Kyllä maalla on mukavaa kun ensimmäinen kunnon valaistus on kymmenen kilometrin päässä.Ei valiteta,kohta on juhannus ja myrsky repii koivun oksia ja sataa kaatamalla.
Blogissa törmäsin raakaravinto aiheeseen,olen aivan unohtanut rasvan merkityksen ja käyttänyt öljyjä.Pitääpä syventyä tuohonkin puoleen tarkemmin,kiva että toisilta saa uusia ideoita.
Nyt etsimään tammikuulle uutta hotellia,varattu hotelli on myyty ja huone liukeni käsistä.Mitä vielä? Oli erittäin mukava,viihtyisä hotelli,todella loistavalla sijainnilla. Kivaa viikkoa kaikille,harkitsetteko tekin liukuesteitä kengänpohjiin?

Kommentit

  1. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta Niilolle ja Jalolle! Kiitos aivan ihanasta blogista. ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥