We Wish You a Merry Christmas


Vapaa Päivä,kuka keksikään idioottimaisen termin kuvaamaan päivää,jolloin ei mennä töihin.Siis ei mennä töihin vaan tehdään töitä tauotta aamusta myöhään iltaan.
Me herättiin jo aikaisin siivoamaan, juu ei jynssätty komeroita eikä siirrelty jääkaappia,ohjeet marttaliitto.Moppi viskattiin joutuisaan mäkeen ja lenkille teki ihmisen mieli.Siitä sujuvasti kohti Vääksyä ja kuinkas ollakkaan ilman ollessa suotuisa livahdimme vielä kanavalle.


"Onkos tullu kesä nyt talven keskelle" sillä siltä ulkona todellakin näytti.Lumetonta oli kaikkialla,ohutta häslää maassa ainoastaan.Asioiden hoitoa ja Lahteen evästä ostamaan,muutama muukin oli saapunut paikalle ja kärryt pursuilivat tavaraa siihen malliin että kaupat ovat varmaankin vasta auki ensi vuonna.
Kotiin ja tunnin lepo ( vapaa päivä osuus) ja eikun tokoilemaan Jämsään ja illaksi kotiin.Ja miksi sitten tuhrustan vielä blogia.No,tässä ihan oikeesti pitää olla paikoillaan.Muuten Jalon koulutus sujui hyvin,saatiin kotiläksyksi piirileikki.Kaunis kiitos menneestä vuodesta ohjaajalle että olet jaksanut taas kärsivällisesti opettaa.Jatketaan vaan eteenpäin.

Hyvää ja rauhallista Joulua kaikille ihanille lukijoille karvaisine kavereineen ja siskolle erityisesti siellä kaukana perheineen ( jos satut lukemaan tätä),BW-koirien omistajille ja kennelille ja siis ihan kaikille,nauttikaa,syökää hyvin ja hellikää eläimiä.


Pienten tassujen jäljet lumessa näin,
kaksi koiraa kulki rinnakkain.
Ohi on kiire koirien
nyt on aika rauhan ja
rakkauden.
( runo tuntematon)

                                         

Kommentit

 1. Ihanan näköinen tuo blogin yläosan jouluinen bannerikuva =) Rauhaisaa Joulua!

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua myös sinne! :) Me tultiin jouluksi Lahteen ja täytyy sanoa, että illalla alkanut räntä/lumisade oli enemmän kuin iloinen yllätys. Eipä oo enää niin harmaata ja ankeaa. :p

  VastaaPoista
 3. Bemary,me ollaan aika lähellä toisiamme,etäisyys 70 km ja käyn paljon Lahdessa! Kivaa Joulua

  Katjamaarit,joo tehty picnicillä.Ihanaa Joulun jatkoa.

  Saksanpaimenet Hyvää Joulua koko ihanalle poppoollesi.Pian taas varmaan tavataan..ehkä Kotka

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥